TV-Nyt

Hvem er spasseren nu? – TV 2 ZULU

hvem er spasseren nu TV 2 ZuluI en ny programserie vil TV 2 ZULU sætte danskernes tolerance og berøringsangst over for handicappede på prøve ved at udsætte almindelige mennesker for en række grænseoverskridende og sjove dilemmaer med skjult kamera. ‘Hvem er spasseren nu?’ har premiere mandag 31. oktober.

Mange danskere har nok stået i en situation, at de ikke vidste, hvordan de skulle agere over for en person med et handicap, og de handicappede er samtidig godt trætte af at blive pakket ind i vat.

Derfor har TV 2 ZULU sat fem modige, unge handicappede i stævne, og sammen ”tager de røven på” danskernes berøringsangst i programmet ‘Hvem er spasseren nu?’, der har premiere mandag 31. oktober.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Hvor langt vil du gå?
Den samlede indsatsstyrke består af spastikerne Mulle og Claus, Nina, der er blind, kørestolsbrugeren Kristian og dværgen Simon, og sammen tager de ud for at pranke danskerne. Med skjult kamera og en god portion mod tester de, hvor langt de kan gå, bare fordi de er handicappede, og danskerne ikke tør sige fra. Og de går helt til grænsen.

Hvordan reagerer folk for eksempel på en spastisk taxachauffør, der skal have hjælp til at bremse? Og ville du hjælpe en blind pige med at skrive virkelige beskidte sms-beskeder til kæresten – eller rydde op efter et orgie for handicappede?

De unge handicappede har valgt at være med i programmet, fordi de igennem hele livet er blevet mødt med fordomme og berøringsangst. Med ‘Hvem er spasseren nu?’ har de fået en unik mulighed for at bryde med fordommene på en anderledes måde. Oplevelsen har også udfordret deres egne grænser.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button