Branche-Nyt

Hvem bliver årets E-handler indenfor Lyd & billede

Stemmerne er optalte, og konkurrencen Årets E-handler rykker et skridt nærmere mod afgørelsen, hvor Danmarks bedste online butikker skal findes. Her er hele listen med alle årets finalister.

Hvor findes Danmarks bedste online shoppingoplevelse? Det har danskerne stemt om i PriceRunners konkurrence Årets E-handler, hvor tusindvis af danskerne satte deres stemme på de online butikker, som de ønskede skulle vinde en af de prestigefyldte priser som årets bedste online butik.

Det er fjerde gang, PriceRunner kårer vinderne i konkurrencen, som finder de bedste e-handelsbutikker i 20 forskellige kategorier. Desuden er der en samlet vinder, der får hovedprisen Årets Butik, som findes blandt de 20 vindere.

I år introducerer PriceRunner også en ny pris til Årets grønne butik. Den gives til den butik, der bidrager løsninger på e-handelsbranchens udfordringer omkring påvirkning af klima og miljø med de bedste bæredygtige tiltag.

Konkurrencen startede i januar, og nu afsløres årets tre finalister i hver kategori. De bliver herefter bedømt af en ekstern partner inden for Mystery Shopping, som besøger hver finalist og vurderer dem ud fra en række kriterier som for eksempel kundeservice, fragt, brugervenlighed og omtanke for miljøet. Alle kriterier giver en samlet pointsum, som vurderer butikkerne ud fra den oplevelse, man får som kunde.

Alle finalister får point baseret på Mystery Shopping, antal stemmer i den første runde og antal anmeldelser på PriceRunner.

“Vi ønsker at hylde de bedste webshops og har stræbt efter at skabe en fair og afbalanceret proces, hvor kundeservice, danskernes anmeldelser og fokus på bæredygtige tiltag alle vejer tungt. Vi glæder os meget til at fejre vinderne og sammen skabe en endnu bedre e-handelsbranche i Danmark,” siger kommunikationsansvarlig Katrine Barslev.

Den 5. maj kåres vinderne under en prisuddeling i Tivoli.

Finalisterne i Årets E-handler 2022

Lyd & Billede
Elgiganten
HIFI Klubben
Power

Foto & Video
ComputerSalg
Elgiganten
Kamerahuset

Computer & Software
CompuMail
Føniks Computer
Komplett

Gaming
CompuMail
Coolshop
Proshop

Se øvrige kategorier klik her

Badeværelse
BilligVVS
Lavprisvvs
VVS-eksperten

Bolig & Indretning
KitchenOne
Nordic Nest
Royal Design

Bøger
Computersalg
Gucca
Tales

Børn & Familie
Coop
Ellebelleleg
Pinkorblue

Fritid
Bodystore
Friluftslageret
GrejFreak

Have & Udemiljø
Bauhaus
Frishop
Homeshop

Helse
Helsebixen
Jala Helsekost
Webapoteket

Hobby
Coolshop
Kremma
MID Hobby

Hvidevarer
Elgiganten
Skousen
Whiteaway

Køkken
KitchenOne
Pricestar
Royal Design

Legetøj
Bilka
KelzOr
MID Hobby

Renovering & Byggeri
10-4
Homeshop
Wattoo

Skønhed
Beautycos
Cocopanda
Nicehair

Sport
Løbeshop
Sport24
Skisport

Telefoni
ComputerSalg
Power
Proshop

Tøj & Tilbehør
Friluftslageret
GoldenTime
Pro-dress

I samme kategori

Back to top button