Streamingnyt

Huss

- Den svenske politifilm får premiere på Viaplay den 19. marts

Irene Huss, som er baseret på Helene Turstens bøger, er en svensk krimiklassiker om kriminalinspektøren fra Göteborg. I den nye Viaplay Original ’Huss’ følger vi Irene Huss’ datter Katarina i fem nye spillefilm. Den første film premierer den 19. marts på Viaplay, hvorefter der udgives én film om ugen.

Katarina Huss er en ambitiøs, nyuddannet politibetjent, der hurtigt trækkes ind i et sammenfiltret virvar af korruption og forræderi. Hun har et kompliceret forhold til sin mor Irene (Kajsa Ernst) – ikke mindst grundet Irenes utilfredshed med datterens karrierevalg. Hver film kredser om ny, spændende kriminalsag alt imens, vi følger udviklingen af karakterenes forhold til hinanden.

”Det føles fantastisk at kunne tilbyde seerne fem nye, nordiske kvalitetsfilm. ’Huss’ er en neglebidder fra start til slut, og seerne vil helt sikkert blive fanget af de forskellige forbrydelser”, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos NENT Group.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

’Huss’ er instrueret af Jörgen Bergmark (’Beck’, ’Gråzone’) og Annika Appelin (’Jagten’og ’Broen’) og er produceret af Daniel Gylling (’Rebecka Martinsson’, Wallander BBC’) hos produktionsselskabet Yellow Bird.

’Huss’ er en samproduktion mellem NENT, Yellow Bird, ZDF, ZDF Enterprise, Fälemark Film og Discovery. ’Huss’ distribueres internationalt af ZDF Enterprise.

HUSS | Teaser | A Viaplay Original
HUSS | Teaser | A Viaplay Original
Kilde: Nent Group presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button