Homeland sæson 8 – første teaser frigivet men uvist hvor den vises i Danmark

| torsdag 14. nov, 2019 09:10 | opdateret 14. nov, 2019 kl. 9:32 | 1 kommentar
homeland sæson 8

Det har været en lang rejse med Homeland og Carrie Matheson, men nu står serien så overfor sin ottende og sidste sæson. Der er premiere i USA 9. februar. Hvor danskere kan se den nye sæson er usikkert. Traditionelt har DR været første sted man har kunnet se serien i Danmark, men her er meldingen, at man ikke viser Homeland mere. Den nye sæson vises så vidt vi ved på svenske SVT, uden vi har nogen præcis dato.

Eftersom serien er afsat på SVT og TV 2 Sumo Norge, så kommer den nok ikke på en nordisk streamingtjenste som førstevisning.

I sæson 8 er Carrie Matheson (Claire Danes) og Saul Berenson (Mandy Patinkin) tilbage. Carrie bliver afhørt efter sin tid i russisk fangenskab. Præsident Warner spilles af Beau Bridges.

Video Thumbnail

Homeland Season 8 (2019) Official Teaser | Claire Danes SHOWTIME

Det har været en lang rejse med Homeland og Carrie Matheson, men nu står serien så overfor sin ottende og sidste sæson. Der er premiere i USA 9. februar. Hvor danskere kan se den nye sæson er usikkert. Traditionelt har DR været første sted man har kunnet se serien i Danmark, men her er meldingen, at

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

1
Kommentarer

for at kommentere
1 Kommentartråde
0 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
mich

Svensk TV1 i februar som sædvanlig https://seriestarter.wordpress.com/