TV-Sport

Holger Rune varmer op til Australian Open på Sport Live

Er Holger Rune klar til Australian Open? Det vil vise sig, når den danske tenniskomet er med i årets udgave af Kooyong Classic. Alle kampene vises direkte og eksklusivt på SPORT LIVE, der har sikret sig de danske tv-rettigheder. Kooyong Classic 2024 finder sted d. 10. til 12. januar i Melbourne.

Som udgangspunkt vil SPORT LIVE sende direkte fra mindst to af kampene i den indledende runde onsdag samt begge semifinalerne torsdag og naturligvis finalen fredag d. 12. januar.

Kommentatorer: Mads Knudsen, Martin Kring, Peter Jørgensen og Thomas Skouboe.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Se med fra 10. januar 00:55.

1: Jannik Sinner – Marc Polmans
2: Andy Murray – Marin Cillic
3: Holger Rune – Karen Khachanov
4: Frances Tiafoe – Zhang Zhizhen

Kooyong Classic er en årligt tilbagevendende tennisturnering for singlespillere, som afvikles på Kooyong Stadium ved den historiske Kooyong Lawn Tennis Club. Her mødes nogle af verdens allerstørste tennisstjerner til den sidste finpudsning forud for Australian Open.

Den første udgave af Kooyong Classic blev spillet i 1988 – samme år som Australian Open flyttede fra Kooyong Lawn Tennis Club til Melbourne Park, hvor turneringen spilles i dag.

Ud over Holger Rune, som er den ottende bedste mandlige tennisspiller i verden, deltager også bl.a. nummer fire på verdensranglisten – Jannik Sinner fra Italien – samt topspillere som Karen Khatjanov, Frances Tiafoe og Andy Murray.

”Vi har rettighederne til hele turneringen i Melbourne, og vi vil selvfølgelig prioritere Holger Runes kampe. Han er ubestridt et af de allerstørste danske tennistalenter i nyere tid, og der er sket rigtig meget, siden han som en helt ung spiller kunne opleves på vores kanal første gang,” siger Flemming Kjellerup, direktør i F3 Media Group, der står bag SPORT LIVE.

Kun én gang før har en spiller fra Skandinavien løftet trofæet i Kooyong Classic. Det skete i 1999, da svenske Thomas Enqvist vandt turneringen. Vinderlisten omfatter også legendariske spillere som Roger Federer, Andre Agassi, Pete Sampras, Andy Roddick og Lleyton Hewitt.

SPORT LIVE kan ses af næsten 700.000 husstande og distribueres via YouSee, Norlys, Waoo, Allente, Altibox og en lang række kabelnet og lokale antenneforeninger. Kanalen er desuden inkluderet i digitale abonnementer på udgivelser i mediekoncernen JFM.

Kilde: Sport Live presse

I samme kategori

Back to top button