Viaplay

Hold jul med Viaplay

December er lig med nisser, æbleskiver, varm kakao med flødeskum, julehygge – og en hulens masse tid til film- og seriehygge indenfor, når termometeret viser minusgrader.

Viaplay byder på masser af underholdning, hvis du f.eks. bare må gense Love Actually eller skal have årets Breinholt julekalender. Herunder har vi samlet lidt juletitler fra tjenesten.

Breinholts Julekalender

Breinholts Julekalender Viaplay

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Fredag den 1. december byder traditionen tro på den helt perfekte opskrift på julehygge fyldt med latter og lækkerier, når anden sæson af Breinholts Julekalender vender tilbage på Viaplay og TV3+. Sammen med Søren Rasted og Carsten Berthelsen inviterer Anders Breinholt seerne med ind i julemandens værksted, hvor 24 af årets bedste danske juleøl smages, og en perlerække af veloplagte, kendte gæster kommer på besøg.

Og som noget helt nyt i år skåler Breinholts Julekalender også nytåret ind med et special-afsnit den 31. december.

Love Actually

Love Actually

En kærlighedskomedie, hvor 10 separate historier væves sammen. Vi møder blandt andet premierministeren, som forelsker sig i sin medarbejder; forfatteren, der rejser til Frankrig med et knust hjerte; ægteparret, der begynder at glide fra hinanden – og den nybagte brud, som ikke ved, om hun er forelsket. Alle bliver ramt af kærlighed, mulig og umulig, flygtig og passioneret, øjeblikkelig kærlighed eller kærlighed, der er vokset frem.

Stream den her

The Holiday

The Holiday

To helt forskellige kvinder – den ene bor i en hyggeligt, engelsk hus, og den anden i en overdådig Hollywood-villa – med én eneste fællesnævner: Dårlige erfaringer med mænd. De to aftaler at bytte bolig, hvilket fører til noget, de hverken havde ønsket eller forventet: En ny romance.

Stream den her

Polar-ekspressen

Polar Ekspressen

En lille dreng er begyndt at tvivle på julemandens eksistens. På selveste juleaften tager han derfor med et mystisk tog til Nordpolen i håb om at møde julemanden. Rejsen fører ham igennem et fortryllende landskab og giver ham og de andre børn på toget et mindeværdigt eventyr.

Stream den her

Snedker Andersen & Julenissen

Snedker Andersen Julenissen

Snedker Andersen elsker julen højere end nogen anden højtid, og han gør alt for at familien hvert år skal få besøg fra julemanden. Men denne jul går det ikke helt som planlagt.

Stream den her

Elf

Elf

Da Buddy var en baby på et børnehjem, endte han i julemandens sæk og kom på den måde med til Nordpolen. Her vokser han op blandt alfer, men som voksen giver julemanden ham lov til at rejse til New York for at finde sin far.

Stream den her

Grinchen

Grinchen

Grinchen er fortællingen om en kynisk gnavpotte, som beslutter sig for at stjæle julen. Forhåbentlig kan en lille piges gode hjerte få ham på andre tanker.

Stream den her 

Office Christmas Party

Office Christmas Party

Om en gruppe kontormedarbejdere, der holder en vanvittig julefest for at forsøge at skaffe en kunde, der kan redde deres jobs.

Stream den her 

Happiest Season

Happiest Season

Abby skal møde sin kæreste Harpers familie for første gang til jul, og hun planlægger at fri til hende – men da Abby opdager, at Harper har holdt forholdet hemmeligt, begynder hun at tvivle på kæresten.

Stream den her

Christmas with the Campbells

Christmas with the Campbells Viaplay

Dagen inden juleferien bliver Jesse dumpet af sin kæreste Shawn, som skal rejse bort. Men Shawns forældre overtaler Jesse til at holde jul sammen med dem – og Shawns flotte fætter…

Har premiere 2. december. Stream den her

Kilde: Viaplay presse

I samme kategori

Back to top button