YouSee

Hjørring Antenneselskab skifter til YouSee

Hjørring Antenneselskab også kendt som HAS skifter fra nytår tv signal leverandør. Hidtil har Stofa leveret TV til foreningens 20.000 medlemmer. Men fra nytår bliver det YouSee der skal levere tv. HAS har indgået en tre-årig aftale med YouSee der fremover vil levere tv til foreningens hovedstation.

HAS YouSee
René Brøchner (direktør youSee), Kurt Larsen (HAS) og Kim Schøndorff (youSee) glæder sig til det nye samarbejde.

– Med skiftet bliver det fremover YouSee, der kommer til at levere tv-signaler i vores net. Det bliver på nyt udstyr som HAS ejer. Der vil fortsat være tre pakker som administreres af foreningen, så der er stadig plads til, at medlemmerne kan stemme vejledende og dermed indikere hvilke kanaler, de gerne vil have til fjernsynet, understreger formanden for HAS, Kurt Larsen.

– Aftalen giver også vores medlemmer stor valgfrihed. Alle medlemmer får mulighed for at tilkøbe yderligere tv-kanaler enkeltvis. De medlemmer, der vælger pakke 2 eller 3 får desuden en mulighed for at ”blande selv”. Der kan være kanaler i pakken, som den enkelte måske ikke ser så tit. Nu får medlemmerne en enestående chance for i endnu højere grad at sammensætte præcis den pakke, som den enkelte ønsker. 10 kanaler i pakke 2 kan skiftes ud og erstattes af andre f.eks. nogle af dem, der ligger i pakke 3, forklarer Kurt Larsen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Som en af de store gevinster får alle medlemmer af HAS nu mulighed for at tage deres tv-programmer med på farten. Med i aftalen med YouSee er nemlig web-tv både ude og hjemme. Man kan tilgå arkiv og start forfra direkte fra sin pc, smarttelefon eller tablet og sende det valgte program til den store skærm via airplay eller chromecast.

– Alle med en smartphone eller en tablet kan derfor tage deres tv-programmer med på ferie i sommerhuset eller i campingvognen. Det eneste, der kræves for at se web-tv, er en internetopkobling,så kan vi se tv-programmerne, også når vi ikke er hjemme, smiler HAS-formanden.

Der bliver med andre ord mere indhold og flere og bedre valgmuligheder, og samtidig er der godt nyt i forhold til prisen. Selv om pakke 1 bliver lidt større end i dag, fordi Kanal 5 og TV3 efter manges ønske bliver en del af pakken, vil prisen i 2016 kunne holdes på det nuværende niveau, mens pakke 2 og 3 forventes at blive ca. 200-300 kr. billigere, bla. grundet at vi ikke længere skal betale ekstra for den digitale leverance og adgangen til web-tv. Så mere for mindre, og det glæder bestyrelsen meget at kunne komme med den melding

Skiftet af programleverandør sker omkring årsskiftet, og Kurt Larsen forventer, at rigtig mange af antenneselskabets medlemmer ønsker at høre mere og få svar på spørgsmål. Derfor vil HAS også henover efteråret arrangere en række informationsmøder for foreningens medlemmer.

For få dage siden meldte HAS at de fra februar selv vil levere bredbånd til foreningens medlemmer, det bliver således ikke YouSee der står for den del.

– Det her er en vigtig aftale, der er afgørende for vores tv-forretning. Det viser med al tydelighed, at vores strategi om at give vores kunder mere indhold og stille det til rådighed på deres præmisser på tværs af skærme, er den helt rigtige, siger René Brøchner, direktør i Yousee, i en pressemeddelelse.

I samme kategori

Back to top button