TV-Nyt

Hjælp, det er jul – årets julekalender for voksne på DR2

Hvad gør man, når konen springer ud som gal juleperfektionist? Når manden nægter at spille æsel til det årlige krybbespil? Eller når han pludselig får en krise midt i julemåneden? Det står der altså ikke noget om i ‘ALT for damerne’…

‘Hjælp, det er jul’ er årets julekalender for voksne på DR2 – til afhjælpning af kollektiv julepsykose.

Ægteparret Niels og Helle fra ‘Min kone er skidesur’ (Thomas Bo Larsen og Mette Horn) forsøger på bedste vis at skabe den rareste og hyggeligste jul nogensinde. Eller i det mindste bare en jul, der ikke er lige så hæslig som den sidste år.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I 24 dage følger vi familien i deres kamp for at opleve og overleve december måned, med alt hvad det indebærer af gløgg, luciaoptog, utroskab og ulykke.
Problemet er bare, at de ikke er helt enige om, hvordan man får en hyggelig jul…

Det hele rammes ind af en række kendte danskere, der kærligt, men nådesløst, spidder det årlige julevanvid. Hvorfor er det så svært at komme igennem december uden at blive skilt? Er julen en tikkende bombe under parforholdet?

– Selvom det er fiktion er det mere virkelighed for mig end mange realityshows. ‘Hjælp, det er jul’ er ikke bare pissesjov, den er også, vil nogen mene, “ubehagelig” let at identificere sig med, siger Peter Gren Larsen, programredaktør DR2.

Undervejs i den intense julemåned får det udfordrede ægtepar selskab af gæstestjerner som Mia Lyhne, Bodil Jørgensen, Preben harris og Ellen Hillingsø med flere.

‘Hjælp det er jul’ kommer hver aften på DR2 fra 1. december – hverdage kl. 22.20, lørdage kl 22.55 og søndage kl 23.00.

Fra 1. december kan du også følge serien på www.dr.dk/hjaelpdeterjul og her debattere dagens dilemma om jul og parforhold.

Kilde: DR presse


I samme kategori

Back to top button