Nyheder

HISTORY skruer op for julestemningen med særudgaver

pawnstars_xmas_1Fra den 15. til 19. december skruer HISTORY op for julestemningen med særudgaver af hitserierne Pawn StarsDuck Dynasty og The Legend of Shelby the Swamp ManSeerne kan glæde sig til at møde velkendte ansigter – fra Las Vegas til Louisiana – og opleve, hvordan de gør sig klar til den forestående højtid … på deres helt egen facon!

Mandag aften samles fyrene fra Pawn Stars, Counting Cars og American Restoration for at julegrille i Pawn Stars: A Very Vegas Christmas. Først diskuterer de deres bedste og værste handler nogensinde, og bagefter ser de tilbage på de mange fantastiske restaureringer, som Rick Dale og Danny har udført for The Gold & Silver Pawn Shop. Endelig er det blevet spisetid, men er fyrene lige så dygtige til at lave mad som til at forhandle?

Juleforberedelserne fortsætter tirsdag aften i den berømte pantelånerbutik i Las Vegas, hvor fyrene dyster i en julekortkonkurrence. Der er en kæmpe præmie på spil, men hvor langt vil de gå for at vinde? I denne episode får butikken også besøg af en original Jim Henson-dukke, og en kunde kommer ind med et imponerende modeltog fra 1920’erne.

Onsdag byder HISTORYs juleuge på The Legend of Shelby the Swamp Man med skovhuggeren Shelby Stanga, som fik sit store gennembrud i serien Ax Men. Julen nærmer sig i Atchafalaya-sumpen i det sydlige Louisiana, og Shelby indleder jagten på en unik julegave. Sammen med sine to hjælpere, kusinen Belinda og hunden Willy, udbringer han gaver til alle sine venner – men til sidst er det Shelby selv, der får den allerstørste overraskelse.

Et andet sted i Louisiana er der også julestemning, nemlig hos de langskæggede millionærer i familien Robertson. I denne særudgave af successerien Duck Dynasty er husets frue Kay i hopla. Hun elsker nemlig julen og har udsmykket hjemmet efter alle kunstens regler. Bagefter bruger hun flere timer på at tilberede en lækker middag. Willie optræder som julemand i den lokale kirke, men onkel Si dukker op i elverkostume og skræmmer ungerne fra vid og sans!

Fredag vender fyrene fra Pawn Stars tilbage på HISTORY i en dobbeltepisode, hvor en 100 år gammel julemiddagsmenu fra det berygtede Alcatraz-fængsel ser dagens lys. Rick og the Old Man inspicerer en flyverjakke fra 2. verdenskrig, og Chumlee får ansvaret for at planlægge årets julefrokost. Kan han mon holde budgettet og gøre sig fortjent til sin julebonus?


SENDETIDER:

Mandag d. 15. december kl. 20.00
Pawn Stars: A Very Vegas Christmas (en-times special)

Tirsdag d. 16. december kl. 20.00
Pawn Stars: Another Christmas Story

Onsdag d. 17. december kl. 20.30
The Legend of Shelby the Swamp Man: A Very Shelby Christmas

Torsdag d. 18. december kl. 20.00
Duck Dynasty: I’m Dreaming of a Redneck Christmas

Fredag d. 19. december kl. 20.00
Pawn Stars: It’s a Wonderful Pawn

Fredag d. 19. december kl. 20.30
Pawn Stars: Santa Chum

I samme kategori

Back to top button