Streamingnyt

His Dark Materials – sæson 2

Anden sæson af His Dark Materials starter 17. november på HBO Nordic. Fantasyserien er baseret på bestseller-trilogien af Philip Pullman og er en co-produktion mellem HBO og BBC.

His Dark Materials sæson 2 består af syv episoder og der kommer én episode om ugen.

I anden sæson af His Dark Materials har Lord Asriel (James McAvoy) åbnet en bro til en ny verden, og Lyra (Dafne Keen), der er fortvivlet over bedste vennens død, følger Asriel ind i det ukendte. I en mystisk, forladt by møder hun drengen Will (Amir Wilson), der også er stukket af fra en turbulent fortid. Lyra og Will finder ud af, at deres skæbner er forbundet, og de begiver sig ud på en fælles mission. De møder dog hurtigt forhindringer på vejen, da en begyndende krig ulmer. I mellemtiden leder Mrs. Coulter (Ruth Wilson) efter Lyra, fast besluttet på at bringe hende hjem, koste hvad det vil.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Blandt de nye medvirkende i denne sæson er Andrew Scott (Fleabag), der spiller John Parry, Jade Anouka som Ruta Skadi og Simone Kirby som Dr. Mary Malone. De slutter sig til Dafne Keen, Ruth Wilson, Ariyon Bakare, Amir Wilson og Lin-Manuel Miranda, der alle er at finde på rollelisten igen i denne sæson.

His Dark Materials er produceret af Bad Wolf i samarbejde med New Line Cinema for BBC One og HBO. Seriens executive producers tæller Jane Tranter, Dan McCulloch, Joel Collins og Julie Gardner fra Bad Wolf samt Philip Pullman, Jack Thorne, Tom Hooper, Deborah Forte, Toby Emmerich og Carolyn Blackwood fra New Line Cinema. Ben Irving og Piers Wenger producerer for BBC.

His Dark Materials: Season 2 | Official Teaser | HBO
His Dark Materials: Season 2 | Official Teaser | HBO
Kilde: HBO Nordic presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


creativeref:1011l108896

I samme kategori

Back to top button