De danske Premier League tv-rettigheder 2019-2022 hos TV3+/TV3 Sport og Viaplay

| torsdag 14. jun, 2018 08:14 | opdateret 03. jun, 2019 kl. 11:18 | 2 Kommentarer

Nordic Entertainment Group (TV3+/TV3 Sport) har netop sikret sig de eksklusive medierettigheder til live-dækning af Premier League fodbold fra 2019/20 til 2021/22 i Danmark, Sverige og Finland.

Kampene vises på Nordic Entertainment Groups tv-kanaler og streaming-tjenester sammen med omfattende magasin- og nyhedsdækning på alle selskabets platforme.

Fra 2019/20 sæsonen vil antallet af Premier League kampe, der kan vises, endnu engang vokse. Der vil være hele 13 procent flere live-kampe svarende til 232 live-kampe totalt til visning fordelt fredag, lørdag og søndag sammen med de kampe, der vises midt på ugen og de populære jule- og helligdagskampe. Det inkluderer også otte kampe med nye kick off tider, nemlig lørdag kl. 20.45.

Nordic Entertainment Group er en one-stop-shop for fodbold-dækning i absolut topklasse med en fantastisk pallette af eksklusive rettigheder, der i Danmark byder på blandt andet Premier League, UEFA Champions League, Superliga og meget mere.

Kim Poder, CCO & EVP og CEO Danmark, Nordic Entertainment Group: “Vores sportsportefølje gør det muligt for os at give danske sportsfans helt unikke underholdningsoplevelser. Engelsk fodbold har en helt særlig plads på danskernes hitliste, og med sikring af yderligere tre år med Premier League, gør vi rent bord på engelsk fodbold med vores i forvejen massive dækning af FA Cup, EFL Cup og ELF Championship. Læg dertil de bedste engelske hold i Champions League, og vi har omtvisteligt markedets stærkeste produkt. Jeg ser frem til masser af fantastiske oplevelser med Premier League og garanterer den bedste dækning fra vores dygtige produktionsteams. Danske fans af engelsk fodbold har virkelig noget at se frem til i de kommende år.”

Kim Mikkelsen, SVP og Group Head of Sport, Nordic Entertainment Group: ”Premier League er en juvel blandt fodboldrettigheder i markedet. Det er den mest kompetitive liga med de absolut bedste spillere i verden. Hver eneste sæson er der garanti for spænding, drama og masser af historieskrivning både på og uden for banen. Vi glæder os til at udvikle vores dækning og give danskerne massevis af underholdning fra engelsk fodbold i årene, der kommer.”

-Fans i de nordiske lande er ekstremt passionerede omkring Premier League, og der er langvarig og loyal support af mange af vores klubber, siger Premier Leagues Executive Chairman Richard Scudamore i meddelelsen.

-MTG gør et fantastisk stykke arbejde i at nå fans i Sverige, Danmark og Finland med en overbevisende dækning på adskillige platforme. Vi er meget glade for at se, at dette fortsætter i yderligere tre sæsoner, siger Richard Scudamore.

De sædvanlige august til maj tidspunkter for kampene i Premier League fra 2019/20 være som følger:

Lørdage:

32 kampe kl. 13.30

32 kampe kl. 16.00

32 kampe kl. 18.30

8 kampe kl. 20.45

Søndage:

32 kampe kl. 15.00

32 kampe kl. 17.30

Fredage eller mandage:

24 kampe kl. 21.00

Midt-uge/helligdage og jul:

40 kampe

Nordic Entertainment Group (det tidligere MTG) har i den aktuelle rettighedsperiode videresolgt Premier League rettigheder til Discovery Networks (6’eren). Det bliver ikke tilfældet for den nye sæson her har man solgt halvdelen til YouSee, der vil vise 116 kampe på deres tv-kanal Xee. Læs mere her om den aftale

Tjek vores TV Sportsrettighedsoversigt her

Kilde: Nordic Entertainment Group presse

Del på:

Tags: , , ,

Gemt under:: TV-Nyt

2
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentar tråde
1 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
slawers50

det betyder at kan man viser 2 eller mere 3 kan kl 16 på lørdag samtidig. hvem med 2 eller 3 kamp samtide på den Samme tider 14.25 eller 15.15 2 kamp Live det samme tider.
Kan de viser flere kamp på tv