YouSee

Premier League på YouSee’s Xee kanal – Her kan du se Premier League TV fodbold fra 2019/20 sæsonen

Med start fra sæsonen 2019/2020 får YouSee eksklusive rettigheder til at vise halvdelen af Premier League-kampene på tv via kanalen Xee, som alle YouSees tv-kunder har adgang til. Den resterende halvdel af Premier League-kampene vises eksklusivt på Nordic Entertainment Groups kanaler TV3+ og TV3 MAX. Som en del af aftalen får kunder, der har adgang til Viaplay Sport, også mulighed for at se Premier League-kampene fra Xee. Aftalen betyder derfor, at nogle af de bedste fodboldoplevelser på dansk tv vil nå bredt ud til danskerne.

”Vi glæder os utrolig meget til dette helt nye og meget spændende samarbejde. Med nogle af de bedste hold i verden og fantastiske danske spillere som Christian Eriksen og Kasper Schmeichel er det ikke underligt, at danskerne elsker engelsk fodbold. Fra august i år og tre år frem vil Xee blive hjemsted for en række af de helt store engelske fodboldopgør, og det glæder vi os virkelig til at kunne tilbyde vores kunder,” siger Christian Morgan, mediedirektør i YouSee.

”Vi er glade for at udvide vores samarbejde med YouSee og ser frem til at give deres kunder de største oplevelser fra verdens stærkeste klubturnering. Samtidig er det glædeligt, at vi fortsat kan tilbyde Viaplays kunder alt det bedste fra Premier League,” siger Kim Poder, CCO Nordic Entertainment Group og CEO Nordic Entertainment Group Denmark.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

For at give danskerne den bedst mulige dækning af kampene indeholder den nye aftale også et produktionssamarbejde relateret til Xees dækning af Premier League-kampene. Produktionssamarbejdet betyder, at YouSee køber produktioner af relevante programmer relateret til kampene, herunder kommentering af kampene, studiedækning og magasinprogrammer, af TV3 Sport.

Xee kan ses hos følgende udbydere

Xee tilbydes hos YouSee, Stofa, Boxer, Viasat. På streaming skal man have Viaplay Total Reklame-link for at se det komplette udbud af Premier League på dansk tv, eftersom der ikke længere vises kampe på Eurosport Player.

Fakta om Premier League hos NENT / Xee:

– 20 hold – 38 runder – 380 kampe pr. sæson

– 232 kampe kan vises live på Xee, TV3+ eller TV3 Max

– 116 kampe vises på Xee (Typisk søndagskampe)

– 116 kampe vises på TV3+ eller TV3 Max (Typisk lørdagskampene)

– 232 kampe vises live på Viaplay

Kilde: NENT / YouSee presse

I samme kategori

Back to top button