Streamingnyt

Her har de to næste Beck film premiere på C More

C More har løftet sløret for premieredatoerne på de to næste film i den svenske filmserie, Beck. Det bliver nytårsdag og 5. februar at film nummer 41 og 42 får premiere på tjenesten.

Prøv C More 14 dage gratis - klik her Reklame-link

“Beck – Døden i Samarra” har premiere 1. januar 2021. Om handlingen: Én af kandidaterne til Nobels fredspris er knivstukket ihjel i det centrale Stockholm. Det sker lige efter at han fremlagde beviser for ulovlig krigsførelse for to repræsentanter fra krigsdomstolen i Haag. Mistanken om, at dette er et stort politisk mord, slå rod i Beck-gruppen. En af repræsentanterne, Majid, som også er hovedvidne til mordet, arbejdede med Alex, da hun var stationeret i Mellemøsten. De har siden haft et tæt forhold, og Josef mener derfor, at hun skal holde sig uden for efterforskningen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Spoiler advarsel for teksten herunder, hvis du endnu ikke har set den seneste Beck film.

Martin Beck er sygemeldt, men dukker naturligvis op på arbejde, mens venter på svar på, hvad han er ramt af. Martin, Oskar og Jenny må håndtere voksende spændinger i gruppen, hvor det snart viser sig, at flere af de involverede har farlige hemmeligheder.

“Beck – Den fortabte søn” har premiere 5. februar 2021 og begynder med et kæbeben er fundet i skoven. Det tilhører Viktor Eklund, der har været savnet i fem år. Hans mor, den velkendte forfatter Cecilia Eklund, har netop formået at lægge sin søns forsvinden bag sig.

Det viser sig, at Martin Beck var den, der for fem år siden var ansvarlig for efterforskningen af forsvinden. Men Alex synes, det er usædvanligt tyndt, der mangler vigtig information, og det er ikke som Martins normalt omhyggelige arbejde. Martin selv er meget tilbageholdende med at tale om sagen….

Kilde: TV 4 gruppen via expressen.se

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button