Streamingnyt

Her er lidt af det der kommer på HBO Nordic i 2019

HBO Nordic har masser af nyt indhold i 2019. Herunder får du et smugkig på nogle af de spændende serier og film, som du kan se i 2019.

SÆSON 3 FÅR PREMIERE 14. JANUAR
True Detective
HELT MØRKT
Oplev de komplicerede sager, der gjorde sæson 1 og 2 så hypnotiserende. True Detective tager dig med ud på en rejse, der er fyldt med forbrydelser og fordærvede sjæle – og efterforskere, der bliver viklet ind i de mysterier, de skal opklare.

SÆSON 1-2 ER TILGÆNGELIGE

SE TRAILER
SE EPISODER
 

SÆSON 8 FÅR PREMIERE I APRIL

Game of Thrones
#FORTHETHRONE
Der er en grund til, at den er blevet kaldt den største tv-serie nogensinde. Game of Thrones har det hele – fantasy, spændende drama og forbløffende karakterudviklinger. Grib fat i dit sværd eller din fjernbetjening, klatr op på din drage eller din sofa og drag til Westeros.

SÆSON 1-7 ER TILGÆNGELIGE

SE TRAILER
SE EPISODER
 

SÆSON 2 FÅR PREMIERE I 2019

Big Little Lies
ENDNU EN MEGASTJERNE
Sæson 1 af hitserien fik fans til at tigge om mere. Men indtil videre kan du binge den fra starten og genopleve den sorte humor – og alvor – i serien med stjerner som Nicole Kidman, Reese Witherspoon og Shailene Woodly. Meryl Streep slutter sig til castet i sæson 2!

SÆSON 1 ER TILGÆNGELIG

SE TRAILER
SE EPISODER
 

SÆSON 4 FÅR PREMIERE I MARTS 2019

Billions
PENGE BETYDER ALT
Dramaserien Billions afdækker usandsynlige formuer, indflydelse og korruption. Følg de to modstandere: Statsadvokaten Chuck Rhoades (Paul Giamatti) og billionæren og hedgefond-handleren Bobby “Axe” Axelrod (Damian Lewis).

SÆSON 1-3 ER TILGÆNGELIG

SE EPISODER
 

SÆSON 3 FÅR PREMIERE 2019

The Handmaid´s tale
EN GLOBAL SENSATION
Det er en af de mest omtalte og prisvindende serier i dag. Oplev Gilead, hvor kvinder er tjenerinder, der tvinges til at føde børn for den brutale elite. Men Offred (Elisabeth Moss) planlægger at kæmpe mod det undertrykkende styre.

SÆSON 1-2 ER TILGÆNGELIGE

SE EPISODER

 

e62236746fe5c744ff045b75fdea0d0e
INTET ENDER FÅR PREMIERE I 2019
I Watchmen, der er baseret på den elskede DC Comics-tegneserie, spiller Jeremy Irons rollen som Adrian Veidt. Han får følgeskab af Regina King og Don Johnson. Forfatteren og produceren Damon Lindelof (The Leftovers, Lost) er skaberen af serien.

 

Pretty Little Liars: The Perfectionists
PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS
Der er intet i den idylliske by Beacon Height der er, som det ser ud til at være. I The Perfectionists, der er en spinoff af den populære serie Pretty Little Liars, genopliver Sasha Pieterse og Janel Parrish deres figurer fra den originale serie.

KOMMER I 2019

SÆSON 1-7 AF PRETTY LITTLE LIARS ER TILGÆNGELIGE NU

SE EPISODER

 

5f440550785748c32f88298e62276248
BEFOREIGNERS
Fra skaberne af Lilyhammer kommer en ny succes. Denne legesyge krimihistorie med et touch af sort humor handler om tidsrejsende flygtninge fra stenalderen og frem til det 19. århundrede. De kommer til Norge og kan ikke vende tilbage.

PREMIERE I EFTERÅRET 2019

 

40ef9ba1c0791cb7025dcbb00621d16f
GÖSTA
Gösta er skabt af den svenske filmmager Lukas Moodysson. Wilhelm Blomgren spiller den 28-årige børnepsykolog Gösta, der netop har fået sit første job i en lille by. Han har de bedste intentioner om at hjælpe alle, men tingene går sjældent, som man planlægger det.

PREMIERE I EFTERÅRET 2019

I samme kategori

Back to top button