[responsive_menu_pro]

Her er hvad du kan se på Apple TV+ for 39,- / måned fra 1/11

| fredag 13. sep, 2019 12:53 | 2 Kommentarer
Apple tv+

Apple TV+ lanceres 1. november med originale programmer, film og dokumentarer. Tjenesten er tilgængelig på appen Apple TV på iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac og andre platforme, herunder online på tv.apple.com, for 39 kroner pr. måned efter en 7 dages gratis prøveperiode.

Køber man en ny iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch eller Mac får man Apple TV+ gratis i et år.

Via Familiedeling kan op til seks familiemedlemmer være fælles om et abonnement på Apple TV+.

Abonnenter kan se Apple TV+ Originals både online og offline, uden reklamer og on-demand, på appen Apple TV, som er forudinstalleret på iPhone, iPad, Apple TV og iPod touch og snart på Mac med macOS Catalina. Appen Apple TV er også tilgængelig på udvalgte Samsung smart -TV’er og kommer på Amazon Fire TV-, LG-, Roku-, Sony-platforme i fremtiden. Kunder kan også tilmelde sig og se Apple TV+ Originals på nettet på tv.apple.com.

På Apple TV+ fra 1. november

fredag 1. november
Apple TV+
the elephant queen Apple+
nov 1 KL. 09:00

The Elephant Queen Apple TV+
Tilføj til kalender Dokumentar

01-11-2019 09:00:00 Europe/Paris The Elephant Queen

“The Elephant Queen” er en anmelderrost dokumentarfilm og et biografisk kærlighedsbrev til en dyreart, der er ved at være uddø, og følger en majestætisk, gammel hunelefant og hendes flok på en episk livsrejse med tab og hjemkomst.

Apple TV+
“The Elephant Queen” er en anmelderrost dokumentarfilm og et biografisk kærlighedsbrev til en dyreart, der er ved at være uddø, og følger en majestætisk, gammel hunelefant og hendes flok på en episk livsrejse med tab og hjemkomst. Læs mere…
LoadingTilføj Favoritlisten Gå til favoritliste

Apple TV+
Dickinson Apple+
Ny serie
nov 1 KL. 09:00

Dickinson Apple TV+
Tilføj til kalenderKomedie Serie

01-11-2019 09:00:00 Europe/Paris Dickinson

“Dickinson” er en mørk komedieserie om årene fra barn til voksen og skildrer de begrænsninger, som samfundet, ens køn og familie har, set gennem den unge rebelske digter Emily Dickinsons øjne. Med Hailee Steinfeld i hovedrollen.

Apple TV+
“Dickinson” er en mørk komedieserie om årene fra barn til voksen og skildrer de begrænsninger, som samfundet, ens køn og familie har, set gennem den unge rebelske digter Emily Dickinsons øjne. Med Hailee Steinfeld i hovedrollen. Læs mere…
LoadingTilføj Favoritlisten Gå til favoritliste

Apple TV+
Ny serie
nov 1 KL. 09:00

The Morning Show Apple TV+
Tilføj til kalenderDrama Serie

01-11-2019 09:00:00 Europe/Paris The Morning Show

The Morning show går bag kulisserne på et morgen-tv program og magkampene der foregår mellem værterne. Med Reese Witherspoon, Jennifer Aniston og Steve Carell i hovedrollerne.

Apple TV+
The Morning show går bag kulisserne på et morgen-tv program og magkampene der foregår mellem værterne. Med Reese Witherspoon, Jennifer Aniston og Steve Carell i hovedrollerne. Læs mere…
LoadingTilføj Favoritlisten Gå til favoritliste

Apple TV+
See Apple+
Ny serie
nov 1 KL. 09:00

See Apple TV+
Tilføj til kalenderDrama Serie

01-11-2019 09:00:00 Europe/Paris See

See foregår 600 år ud i fremtiden, efter en virus har gjort at menneskeligheden ikke længere kan se.  Pludselig fødes to  børn som kan se og anvende synet, hvilket gør at de bliver meget eftertragtede.

Apple TV+
See foregår 600 år ud i fremtiden, efter en virus har gjort at menneskeligheden ikke længere kan se.  Pludselig fødes to  børn som kan se og anvende synet, hvilket gør at de bliver meget eftertragtede. Læs mere…
LoadingTilføj Favoritlisten Gå til favoritliste

 

Udover ovenstående lancerer Apple+ også med

  • Helpsters” er en ny børneserie fra producenterne af “Sesame Street” med Cody og et team af livlige monstre, som elsker at være med til at løse problemer. Det begynder med en plan.
  • Nuser i rummet” er en ny originalserie fra Peanuts Worldwide og DHX Media, der tager seerne med på en rejse med Nuser, når han forfølger sin drøm om at blive astronaut. I fællesskab tager Nuser, Søren Brun og Radiserne kommandoen over den internationale rumstation og udforsker månen og længere væk.
  • Spøgelsesforfatteren” er en genopfindelse af den elskede originalserie og følger fire børn, som er blevet bragt sammen af et mystisk spøgelse i en nærliggende boghandel, og som må forene deres kræfter for at befri fiktive personer i litterære værker.
  • Oprah Winfrey samler verdens mest fængslende forfattere til en fælles snak i forbindelse med hendes projekt om et livligt, globalt bogklubforum og andre projekter, der skal knytte folk sammen verden over for at skabe positiv ændring på en meningsfuld måde.
Hver måned bliver der tilføjet flere Apple TV+ Originals til appen Apple TV, på vej er bl.a.:
  • Servant” er en ny psykologisk thriller fra M. Night Shyamalan, der følger et par fra Philadelphia, der er i sorg, efter en ubeskrivelig tragedie har slået revner i deres ægteskab og åbnet døren i deres hjem for en mystisk kraft.
  • Truth Be Told” er en gribende ny serie med Academy Award-vinderen Octavia Spencer og Emmy Award-vinderen Aaron Paul, der skildrer Amerikas besættelse af ægte krimi-podcasts og sætter fokus på presserende bekymringer om privatlivets fred, medier og race.
  • Little America” er inspireret at de sande historier i Epic Magazine og skildrer på levende vis sjove, romantiske, dybfølte, inspirerende og overraskende historier om immigranter i Amerika.
  • The Banker” er en featurefilm, der er inspireret af en sand historie, med Anthony Mackie og Samuel L. Jackson som to afroamerikanske iværksættere, som forsøger at klare de racemæssige begrænsninger i 1950’erne og i stilhed yder boliglån til det afroamerikanske samfund i Jim Crows Texas. Nia Long og Nicholas Hoult er også blandt de medvirkende.
  • Hala” er en featurefilm og officielt udvalgt af Sundance Film Festival 2019 og Toronto International Film Festival 2019, og følger en sidste års gymnasieelevs kamp for skabe en balance mellem det at være en teenager fra forstæderne og hendes traditionelle muslimske opdragelse.

Kilde: Apple

Del på:

Tags:

Gemt under:: Streaming

2
Kommentarer

Please Login to comment
2 Kommentar tråde
0 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
tlk

streaming kampen spidser til med Apple og Disney.Fremover vil man ikke kunne se f.eks det store indhold fra Disney og andre på Netflix som nu. Netflix har derfor i mange lande købt indspilningslocation til deres kommende film og serier. Desuden vil de slå hårdt ned på dele abonnementer med ny teknologi. Det bliver dyrt at være streaming kunde fremover.

Betale for det udbud.. nej tak