TV-NytStreamingnyt

Her er forårets danske serier på TV 2 kanalerne og TV 2 Play

Badehotellet har netop haft premiere på TV 2, men der er endnu flere danske serier på vej i dette forår på TV 2 kanalerne.

Sommerdahl – sæson 2

Vinterens og forårets næste store tv-serie på TV 2s kanaler er anden sæson af CHARLIE-serien ’Sommerdahl’, som bringer os tilbage til Helsingør som rammen for nye kriminalsager.

Peter Mygind er tilbage som chefefterforsker Dan Sommerdahl sammen med resten af drabsafdelingen. Jobbet er altid kommet i første række, men nu hvor Dan er blevet forladt af sin kone gennem 25 år, chefkriminaltekniker Marianne Sommerdahl (Laura Drasbæk), vil han gøre alt for at vinde hende tilbage. Marianne har dog svært ved at vende tilbage til livet, som det var før, og lader sig samtidig drage af sin nyvundne frihed og forvirres af sine splittede følelser.

Bruddet mellem Marianne og Dan puster også liv i gamle følelser hos deres fælles ven og makker, Flemming Torp (André Babikian), som har været hemmeligt forelsket i Marianne i årevis. Et sandt trekantsdrama udfolder sig, når de tre venner forsøger at balancere venskab og kærlighed med arbejdet på politistationen, hvor mord skal opklares, og forbrydere fanges.

Minkavlerne – sæson 2

Mink har været et aktuelt emne i 2020, og Coronaen fik også indflydelse på anden sæson af Minkavlerne på TV 2 Zulu. TV 2 oplyser dog nu at sæson 2 er klar løbet af foråret.

Hvide Sande – ny dansk krimiserie

Hvide Sande TV 2 serie
De to hovedroller spilles af stærke kræfter, der tidligere har været med i tv-serier med stor international succes, nemlig Carsten Bjørnlund (‘Rita’, ‘Arvingerne’, ‘Liberty’) og Marie Bach Hansen (‘Arvingerne’, ‘Borgen’). (Foto: Per Arnesen/TV 2)

Senere på foråret byder TV 2 på ny, dansk krimiserie – ’Hvide Sande’ – som er den første tv-serie fra A.J. Kazinski. Navnet dækker over krimiforfatterparret Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich, der både nationalt og internationalt har stor succes med deres krimiromaner.

– ’Hvide Sande’ er både krimi og romance – en blanding, vi ikke før har lavet hos TV 2. Det er en krimi med et kærlighedstvist, og vi kommer i ekstremt godt selskab i det dejlige ferieland ved Hvide Sande. Forfatterne har gravet sig ned i miljøet og skrevet med stort engagement, og det er dejligt at se Kazinskis velskrevne krimihistorie produceret til tv og streaming, siger Katrine Vogelsang.

’Hvide Sande’ handler om den danske undercover-ekspert Helene (spillet af Marie Bach Hansen) og den dansk-tyske drabsefterforsker Thomas (spillet af Carsten Bjørnlund), der sættes sammen som ægtepar og sendes til Vestkysten for at opklare mordet på en ung, tysk surfer, Sebastian.

Mordet har rystet lokalsamfundet i turistparadiset Hvide Sande, der er kendt for Vesterhavets fantastiske strande, bølgerne, klitterne, iskioskerne, lyden af klipklapperne på hovedgaden, når der skal hentes kul til grillen eller vin til solnedgangen. Et år efter mordet står opklaringen stadig i stampe, og derfor tilkaldes Helene og Thomas, der udadtil skal leve som et par, der har søgt mod det stille liv væk fra storbyen. Men i virkeligheden skal de løse et mysterium, som viser sig at stikke dybere, end nogen af dem havde troet. Og så er det ikke helt let at lade som om, man er gift, når man aldrig har prøvet det før.

Klovn – sæson 8

Når vi rammer sommeren, er TV 2 PLAY klar med en ny sæson – den ottende – af Danmarks mest populære komedieserie, ’Klovn’. Seriens bagmænd er Casper Christensen og Frank Hvam, og denne gang instruerer Casper Christensen selv sæsonens otte afsnit.

Læs mere her

Kilde: TV 2 presse

I samme kategori

Back to top button