Streamingnyt

Her er de største premierer resten af 2020 på HBO Nordic

De nye serier, der venter på HBO Nordic resten af 2020, byder på alt fra nordisk drama til stjernespækkede miniserier, fra episk sci-fi til spansk horror. Og så er der naturligvis også en række publikumfavoritter, der vender tilbage med nye sæsoner.

Med efterårets komme lover HBO Nordic en perlerække af nye, spændende premieretitler. Stjernerne står i kø foran kameraet med internationale navne som Nicole Kidman, Hugh Grant, Donald Sutherland og Jude Law i front – flankeret af “vores egne” Sofie Gråbøl, Amanda Collin, Alex Høgh Andersen og Marco Ilsø på tværs af de mange nye og tilbagevendende serier.

Også bag kameraet vrimler det med Emmy-, Golden Globe- og Oscar-vindere, anført af Susanne Bier, der har instrueret den nye HBO-miniserie The Undoing; Luca Guadagnino, som seriedebuterer og følger op på Call Me by Your Name-successen med ungdomsserien We Are Who We Are; Ridley Scott, der står bag sci-fi-dramaet Raised by Wolves og den spanske horrormester, Álex de la Iglesias, der har instrueret gyserserien 30 Coins.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Foruden 30 Coins, der er en originalserie fra HBO Europe, føjer vi flere lokalproduktioner til kataloget med den originale, svenske HBO-serie Beartown, baseret på Fredrik Backmans bestseller samt den storladne spanske dramaserie Patria.

Blandt de tilbagevendende serier på HBO Nordic er sæson fire af Noah Hawleys serieadaption af Coen-brødrenes filmklassiker Fargo; sæson to af den episke fantasy-serie His Dark Materials og sidste halvdel af sjette sæson af Vikings, der markerer det endegyldige farvel til den store fanfavorit.

Listen over de største premieretitler for resten af året kan ses her:

Lovecraft Country – ny episode hver mandag frem til 19. oktober
We Are Who We Are – ny miniserie med premiere 15. september
The Third Day – ny miniserie med premiere 15. september
Patria – Ny historisk dramaserie med premiere 27. september
Fargo – Fjerde sæson får premiere 28. september
Beartown – Ny svensk dramaserie med premiere 18. oktober
The Undoing – Ny miniserie med premiere 26. oktober
30 Coins – Ny spansk horrorserie med premiere 29. november
His Dark Materials – Anden sæson får premiere i november
Raised by Wolves – Ny sci-fi-serie, der bliver tilgængelig senere i år
Vikings – Sidste halvdel af sjette sæson får premiere senere i år

Kilde: HBO Nordic presse

Læs også


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button