Streamingnyt

Her er de 50 film eller serier på Filmstriben med højest IMDB rating

Hvis du stoler på IMDB rating og kan låne film via Filmstriben, så kan du herunder finde en liste med de 50 film på tjenesten der har den højeste IMDB rating. Lån filmen gratis i dag. Listen er sorteret efter højeste rating og ned af.

 

Filmstriben
En verden udenfor
Læs omtale

Bankmanden Andy idømmes livsvarigt fængsel for drab. De første år bliver et mareridt, men hans status stiger, fordi hans evner som bankmand kan bruges af fængslets inspektør til at vaske sorte bestikkelsespenge hvide. Det er dog kun et led i en flugtplan.

Filmstriben
Harakiri

Harakiri
Film Drama

Læs omtale

Japan 1630. En arbejdsløs samurai, Hanshiro, ankommer til herremanden Kageyus gård og anmoder om at begå rituelt selvmord på ejendommen. Nedladende vælger Kageyu i stedet at vanære Hanshiro, og den slags finder en samurai sig ikke i.

Filmstriben
City of God
Læs omtale

Buscapé vokser op i en slumby udenfor Rio. Han betragter på afstand de forskellige bander, og drømmer om at blive fotograf. Da der starter en bandekrig, får han muligheden for at tage billeder ingen andre kan komme i nærheden af.

Filmstriben
Parasite

Parasite
Film Drama

Læs omtale

Hvad ville du gøre for at få din del af rigdom og lykke? Lyve? Skifte identitet? Begå mord? Den koreanske familie Jung er parate til at gå langt, og snart har de indledt et større svindelnummer, der bringer dem tæt på den rige familie Park.

Filmstriben
Kvinden i sandet
Læs omtale

En japansk naturforsker indespærres i et sandhul sammen med en kvinde, og i det påtvungne arbejde med at hindre egnens tilsanding finder han sin mening i tilværelsen.

Filmstriben
Mine aftener i Paradis
Læs omtale

Den succesrige filminstruktør Salvatore Di Vita får besked fra sin hjemby om, at Alfredo er død, en besked, der vækker minder. Salvatore tænker tilbage på biografen Paradiso, hvor operatøren Alfredo herskede i ensom majestæt. Da Alfredo blev blind under en brand, overtog Salvatore hans arbejde, og der opstod et nært venskab mellem dem. Paradiso lukkede, og Salvatore lovede aldrig at vende tilbage til byen igen, efter han flyttede derfra. Trods dette løfte vender Salvatore tilbage for at deltage i Alfredos begravelse.

Filmstriben
Léon

Léon
Film Drama

Læs omtale

12-årige Mathilda søger efter sin families udryddelse under et narkoopgør tilflugt hos genboen Leon, som modvilligt tager sig af hende. For Leon er lejemorder, og en pige på slæb er en klods om benet! Men langsomt opstår en fortrolighed og et venskab mellem det aparte par.

Filmstriben
Moderne tider
Læs omtale

Charlie arbejder ved et samlebånd, hvor han dagen lang skal udføre det samme arbejde. Det bliver for meget for Charlie, og han slår pjalterne sammen med en skøn gadepige. Sammen vender de to storbyen ryggen og går ud ad landevejen mod solopgangen.

Filmstriben
De urørlige
Læs omtale

Phillipe er mangemillionær og efter en ulykke er han blevet lam fra halsen og ned. Driss er arbejdsløs og småkriminel og får mod forventning stillingen som Phillipes personlige assistent. Trods store sociale og kulturelle forskelle udvikler de et varmt venskab, hvor de begge får udfordret deres syn på verden.

Filmstriben
Dommedag nu
Læs omtale

Under Vietnamkrigen sendes kaptajn Wallard op ad floderne til Cambodja for at finde og henrette general Kurtz, der har etableret sig i junglen med sin egen hær.

Filmstriben
Samurai rebellion
Læs omtale

Samuraien Isaburo får nyt liv, da hans søn bliver påtvunget konkubinen Ichi, som storvasalen Matsudaira har bortvist. For det unge par finder lykken og får en datter. Da Matsudaira kræver Ichi tilbage, træder Isaburo i karakter og sætter sig op mod storvasalens tyranni!

Filmstriben
Scener fra et ægteskab
Læs omtale

‘Scener fra et ægteskab’ del 1-3. På overfladen er akademikerparret Marianne og Johan, der har været gift i 10 år, lykkelige, men da Johans uudtalte frustrationer fører til et forhold med den unge Paula, fører det til Mariannes frigørelse og Johans deroute.

Filmstriben
Diktatoren
Læs omtale

Den jødiske barber Harü har haft hukommelsestab i årevis efter krigen i 1918. Da han adskillige år senere vender tilbage til sin salon i ghettoen, ved han ikke at Tomania dirigeres af diktatoren Hynkel.

Filmstriben
Tør aldrig tårer bort uden handsker
Læs omtale

Tv-serie, der består af 3 afsnit. En historie om kærlighed og død. Rasmus på 19 flygter til Stockholm og finder kærligheden i den religiøse Benjamin samtidig med at aids-epidemien rammer byens homoseksuelle samfund.

Filmstriben
Kapernaum
Læs omtale

12-årige Zain bor i Beiruts slumkvarter. Vi møder ham i den retssal, hvor han har lagt sag an mod sine forældre. Anklagen? At de har født ham ind i en formålsløs og elendig verden! Med retssagen som ramme får vi fortællingen om Zain og de mennesker og oplevelser, der har formet ham. Her er en skelsættende film, der ikke er bange for at tage fat om nældens rod og gå direkte i flæsket på den globale ulighed og børns dårlige vilkår i store dele af verden. Samtidig er det historien om en enestående knægt, som giver os troen på, at børn kan vise vejen til en bedre fremtid, hvis de bare har en flig af Zains empati og viljestyrke.

Filmstriben
Den fabelagtige Amelie fra Montmartre
Læs omtale

Amélie holdes som barn hjemme, fordi far mener hun har et svagt hjerte. Som voksen arbejder hun på en café, får en åbenbaring og finder sin bestemmelse i livet som skytshelgen for andre. Hun arrangerer andres forelskelser, men sit eget kærlighedsliv har hun svære ved.

Filmstriben
Nawals hemmelighed
Læs omtale

Da Nawal dør, efterlader hun to breve til sine børn. Simon og Jeanne skal finde deres bror og far, som de henholdsvis ikke kender eksistensen af eller troede død. Sporene fører til Mellemøsten, hvor en blodig borgerkrig mellem kristne og muslimer rasede i moderens ungdom.

Filmstriben
The kid
Læs omtale

En kvinde føder en dreng udenfor ægteskab, og finder det umuligt at opfostre ham. Drengen ender ad omveje hos en vagabond, der trods sin fattigdom opfostrer drengen med kærlighed.

Filmstriben
Nøglen under måtten
Læs omtale

C.C. Baxter arbejder i et forsikringsselskab og udlåner sin lejlighed til sine kollegers og sin chefs udenomsægteskabelige affærer. Han håber på at blive forfremmet, men kommer i et stort dilemma, da det viser sig, at chefen har en affære med elevatorpigen Fran, som han selv er forelsket i. Skal han risikere sin forfremmelse til fordel for pigen, han elsker?

Filmstriben
Ordet

Ordet
Film Drama

Læs omtale

I et vestjysk sogn er grundtvigianeren Morten Borgen den største gårdejer. Den mellemste af hans tre sønner, Johannes, er blevet sindssyg og tror, han er Jesus. Den yngste søn kan ikke få lov at ægte datteren af den lokale indremissionske leder, Peter Skrædder. Da den ældste søns kone, Inger, dør i barselsseng, beder hendes otteårige datter Johannes, om ikke han vil vække moderen til live igen. Barnets enfoldige tro får ham til at udvirke det mirakel, der gør de interne kirkelige modsætninger ligegyldige.

Filmstriben
En dødsdømt flygter
Læs omtale

Lyon 1943. Den franske frihedskæmper Fontaine sættes i tysk fængsel. Han begynder straks at tænke på flugt og finder en svaghed ved fængseldøren. Fortaine arbejder støt og roligt, men må aktivere flugtplanen, da han bliver dømt til døden.

Filmstriben
Metropolis
Læs omtale

I fremtidens lyse skyskraberby Metropolis lever forretningsfolk, funktionærer og forlystelsessyge unge mennesker. Men i byen i mørket under jorden lever arbejderne en slaveagtig tilværelse med produktionsapparatets maskiner. En dag gør arbejderne oprør …

Filmstriben
Nader og Simin – en separation
Læs omtale

Nader og Simin ønsker egentlig ikke en skilsmisse, men Simin vil gerne flytte til USA med parrets 11-årige datter, mens Nader vil blive i Iran for at passe sin demente far. Denne er så omsorgskrævende, at Nader hyrer en hushjælp. Som ikke fortæller alt om sig selv!

Filmstriben
Tokyo story
Læs omtale

Shikichi og Tomi forlader deres landsby for at besøge deres voksne børn i Tokyo: Koichi, som er læge med egen praksis, og Shige, som driver en skønhedssalon. Selvom de ikke ses ofte, virker børnene ikke ovenud begejstrede for forældrenes besøg. I et travlt storbyliv har de ikke engang tid til at vise dem rundt i byen. Den eneste, der tager sig tid til forældrene, er Noriko, deres afdøde søns kone.

Filmstriben
Sørøver Sally
Læs omtale

Dukkespil med sange om en lille pige, der leger, at hun er sørøver.

Filmstriben
Guldfeber
Læs omtale

En vagabond søger guld i Alaska. Hans søgen efter rigdom byder på mange farer, men han møder også venskab og kærlighed.

Filmstriben
Høstsonaten
Læs omtale

Koncertpianisten Charlotte Andergast inviteres af sin datter Eva, som hun ikke har set i flere år, og i deres møde rippes op i den barndom og opvækst, som Eva har oplevet som fyldt med svigt.

Filmstriben
Pans labyrint
Læs omtale

Den 12-årige Ofelia ankommer med sin højgravide mor til en øde egn i Nordspanien i 1944, hvor Ofelias nye far Kaptajn Vidal jager partisaner i skovene. I denne brutale verden møder Ofelia en fe, og før hun ved af det, skal Ofelia gennemgå tre prøver før fuldmåne.

Filmstriben
Forsvundet

Forsvundet
Serie Krimi

Læs omtale

I 2006 forsvinder den britiske dreng Oliver under en ferie i Frankrig. Eftersøgningen er intens, men man finder aldrig Oliver. I 2014 dukker der nye spor op i sagen og Olivers hårdtprøvede forældre, der i mellemtiden er gået fra hinanden, får måske nyt håb.

Filmstriben
Mandariner
Læs omtale

Anno 1992. Der mangler hænder til at gøre arbejdet i en mandarinlund, for borgerkrig raser i Abkhasien. Efter en blodig træfning havner en soldat fra hver lejr i Ivos hus. De er sårede, men had og drabslyst fejler intet. Heldigvis er Ivo en klog og besindig mand. Men er det nok?

Filmstriben
Det syvende segl
Læs omtale

Ridder Antonius tid er omme. Han udfordrer imidlertid Døden til et parti skak, og forbliver i live så længe spillet varer. I sin henstand håber Antonius at udføre en enkelt meningsfuld handling.

Filmstriben
Den store flugt
Læs omtale

I 1943 åbnede tyskerne Stalag Luft Nord, en topsikret krigsfangelejr, der skulle rumme selv de mest udspekulerede flugtartister. Men dermed bragte nazisterne ufrivilligt det dygtigste flugthold i militærhistorien sammen – her genialt portrætteret af Steve McQueen, James Garner, Charles Bronson og James Coburn, som arbejdede på det der blev den største fangeflugt man nogensinde har planlagt.

Filmstriben
The runway
Læs omtale

‘The runway’ er den sande fortælling om en colombiansk pilot, der nødlandede i den lille irske flække Mallow i 1983. Drengen Paco lever her alene med sin mor, og i sin fars fravær knytter han sig hurtigt til piloten Ernesto. Ernesto kan ikke lette flyet uden en startbane, og imod alle odds vælger byens indbyggere at stå sammen om at lave en startbane, så den nødstedte pilot kan komme i luften igen og hjem til sit land. Spændende og rørende film om venskab på tværs af både alder og kulturelle forskelle.

Filmstriben
Hachiko – en ven for livet
Læs omtale

Professor Wilson finder en dag hundehvalpen Hachiko på togstationen. Hachiko bliver hurtigt en del af familien og de to knytter et stærkt bånd. De følges til og fra toget, men en dag er Wilson ikke med.

Filmstriben
Platoon – Kamp-patruljen
Læs omtale

Den 19-årige Chris ankommer i september 1967 til Vietnam. Det er som at komme på en anden klode, og mødet med krigens gru og trøstesløshed og især med to vidt forskellige sergenter, mærker ham for altid.

Filmstriben
Generalen
Læs omtale

Stumfilm med underlægningsmusik. Tiden er den amerikanske borgerkrig. Det lykkes en lokomotivfører fra Sydstaterne at generobre sit tog og sin pige, efter at de har været bortført af soldater fra Nordstaterne.

Filmstriben
Departures
Læs omtale

Den unge Daigo må opgive sin karriere som cellist og påtage sig et nyt job, som viser sig at være noget mere grænseoverskridende, end han havde regnet med.

Filmstriben
Natportieren

Natportieren
Serie Thriller

Læs omtale

Ekssoldaten Tom Pine er natportier, men bliver agent for at infiltrere den internationale våbenhandels mest spegede cirkler. Han indynder sig hos rigmanden og våbenhandleren Richard Roper. Pine bliver en betroet medarbejder og finder umenneskelige uhyrligheder i profittens tjeneste.

Filmstriben
En ganske særlig dag
Læs omtale

I 30’ernes fascistiske Rom møder en forslidt husmor med seks børn den distingverede, men deprimerede genbo i ejendommen. De indleder over en dag et tosomhedens tøvende venskab, der udvikler sig i uventet retning.

Filmstriben
Hotel Rwanda
Læs omtale

Borgerkrigen i Rwanda blusser op. Da hadet mellem tutsier og hutuer eksploderer i vold, bringer Paul sin familie i sikkerhed på det hotel han bestyrer. Mens myrderierne fortsætter uden for hotellets mure, forsøger Paul at redde sin familie og en gruppe flygtninge.

Filmstriben
Natten
Læs omtale

Lidia og Giovanni har været gift i ti år og er efterhånden gledet fra hinanden. Vi følger dem i et døgn og får indblik i deres forhold, som er fyldt med mistænksomhed, utroskab, jalousi og ensomhed.

Filmstriben
Rød

Rød
Film Drama

Læs omtale

En ung studerende, Valentine, møder tilfældigt en pensioneret dommer, som fortrinsvis er beskæftiget med at aflytte naboernes telefonsamtaler. Bekendtskabet begynder at ligne venskab, men Valentine rejser til sin elskede i udlandet.

Filmstriben
Wild tales
Læs omtale

Hvad sker der, hvis man som offer for utroskab, parkeringsbøder eller en fyreseddel nægter at vende den anden kind til, men i stedet giver efter for sin impulsive vrede og tager kampen op? Hovedpersonerne i ’Wild tales’ skubbes alle til den yderste grænse for, hvad de kan holde til, og giver sig selv den udsøgte fornøjelse af at miste kontrollen og krydse den fine linje mellem civilisation og vildskab. ’Wild tales’ er en kulsort komedie om kærlighedsbedrag, fortidens synder, passion og skuffelse bundet sammen af temaet hævn. Filmen har vundet en lang række priser på internationale filmfestivaler og var Argentinas Oscar-bidrag. Seks historier: 1) På et fly befinder der sig passagerer, som alle har generet den samme mand! 2) En servitrice genkender en mafiaboss! 3) Bilist sviner bilist til! 4) Skal man betale en parkeringsbøde? 5) En flugtbilists far oplever pengenes magt! 6) Og bruden opdager, at gommen har en affære!

Filmstriben
Portræt af en kvinde i flammer
Læs omtale

Frankrig, 1760. Kunstneren Marianne har fået til opgave at male et portræt af Héloïse, en ung kvinde som lige har forladt klostret. Héloïse skal giftes væk og den kommende brudgom vil se hvordan hun ser ud. Men hun vil ikke giftes og Marianne må male hende i smug. Hun iagttager Héloïse om dagen og maler hende i hemmelighed om natten. Intimiteten og tiltrækningen vokser imellem de to kvinder. De deler Héloïses første og sidste øjeblik af friheden, alt imens Marianne maler det portræt som skal afslutte det hele.

Filmstriben
Fanny og Alexander
Læs omtale

“Fanny og Alexander” er en krønike om familien Ekdahls liv, set gennem drengen Alexanders følsomme øjne. Den handler om familiebånd, religion og opvækst i Uppsala anno 1910 og er en hyldest til livet og teatret, og samtidig en dannelseshistorie om et ungt snarrådigt menneske. En sædeskildring på godt og ondt – om tro, magt og kunstnerisk fantasi – med højtider, fester og de skiftende sæsoner som medspiller.

Filmstriben
Jomfrukilden
Læs omtale

Storbondens datter voldtages og myrdes på vej til kirke. Gerningsmændene søger ly på storbondens gård, men afsløres og dræbes. Hvor jomfruen mødte sin skæbne, vælder en kilde frem af jorden.

Filmstriben
The handmaiden
Læs omtale

Det japansk besatte Korea i 1930’erne. Sookee er en tyv, som bliver redskab i en djævelsk plan, hvor en falsk greve vil gifte sig med en rigmands protegé blot for at franarre hende alt, hvad hun ejer og har. Men ikke alt er, som det syner!

Filmstriben
Dr. Caligaris Kabinet
Læs omtale

En teltholder i et omrejsende tivoli bruger en søvngænger til at begå en række grusomme mord. Det viser sig, at teltholderen i virkeligheden er forstander for et sindsygehospital – men hele historien er blot en gal mands drøm …

Filmstriben
The deer hunter
Læs omtale

Mike, Nick og Steven drager til Vietnam, hvor de bliver taget til fange af fjendtlige soldater, men det lykkes dem at flygte. Steven vender hjem i rullestol, og Mike martres af, at Nick er forsvundet, så han vender tilbage til Vietnam for at finde ham.

Filmstriben
Jeanne d’Arc’s lidelse og død
Læs omtale

Carl Th. Dreyers skildring af retssagen mod Jeanne d’Arc i 1431 er en milepæl i filmhistorien. Filmen var banebrydende med sit intense psykologiske portræt af en religiøs helgeninde, der bliver en brik i et storpolitisk spil og ofrer livet for sin tro. Samtidig var filmen stilistisk nytænkende med sin sublime brug af ubarmhjertigt skarpe nærbilleder, der sætter fokus på det menneskelige ansigt, hvor de sjælelige dramaer udspiller sig med voldsom intensitet. Som Dreyer sagde: “Alt menneskeligt udtrykkes i ansigtet, idet ansigtet er sjælens spejl”.

Euro 2020 ViaplayReklamelink

I samme kategori

Back to top button