Streamingnyt

Her er de 50 film eller serier på Filmstriben med højest IMDB rating

Hvis du stoler på IMDB rating og kan låne film via Filmstriben, så kan du herunder finde en liste med de 50 film på tjenesten der har den højeste IMDB rating. Lån filmen gratis i dag. Listen er sorteret efter højeste rating og ned af.

 

Filmstriben
Læs omtale

Bankmanden Andy idømmes livsvarigt fængsel for drab. De første år bliver et mareridt, men hans status stiger, fordi hans evner som bankmand kan bruges af fængslets inspektør til at vaske sorte bestikkelsespenge hvide. Det er dog kun et led i en flugtplan.

Filmstriben

Harakiri
Film Drama

Læs omtale

Japan 1630. En arbejdsløs samurai, Hanshiro, ankommer til herremanden Kageyus gård og anmoder om at begå rituelt selvmord på ejendommen. Nedladende vælger Kageyu i stedet at vanære Hanshiro, og den slags finder en samurai sig ikke i.

Filmstriben

Parasite
Film Drama

Læs omtale

Hvad ville du gøre for at få din del af rigdom og lykke? Lyve? Skifte identitet? Begå mord? Den koreanske familie Jung er parate til at gå langt, og snart har de indledt et større svindelnummer, der bringer dem tæt på den rige familie Park.

Filmstriben
Læs omtale

Buscapé vokser op i en slumby udenfor Rio. Han betragter på afstand de forskellige bander, og drømmer om at blive fotograf. Da der starter en bandekrig, får han muligheden for at tage billeder ingen andre kan komme i nærheden af.

Filmstriben
Læs omtale

Charlie arbejder ved et samlebånd, hvor han dagen lang skal udføre det samme arbejde. Det bliver for meget for Charlie, og han slår pjalterne sammen med en skøn gadepige. Sammen vender de to storbyen ryggen og går ud ad landevejen mod solopgangen.

Filmstriben
Læs omtale

Den succesrige filminstruktør Salvatore Di Vita får besked fra sin hjemby om, at Alfredo er død, en besked, der vækker minder. Salvatore tænker tilbage på biografen Paradiso, hvor operatøren Alfredo herskede i ensom majestæt. Da Alfredo blev blind under en brand, overtog Salvatore hans arbejde, og der opstod et nært venskab mellem dem. Paradiso lukkede, og Salvatore lovede aldrig at vende tilbage til byen igen, efter han flyttede derfra. Trods dette løfte vender Salvatore tilbage for at deltage i Alfredos begravelse.

Filmstriben

Léon
Film Drama

Læs omtale

12-årige Mathilda søger efter sin families udryddelse under et narkoopgør tilflugt hos genboen Leon, som modvilligt tager sig af hende. For Leon er lejemorder, og en pige på slæb er en klods om benet! Men langsomt opstår en fortrolighed og et venskab mellem det aparte par.

Filmstriben
Læs omtale

Phillipe er mangemillionær og efter en ulykke er han blevet lam fra halsen og ned. Driss er arbejdsløs og småkriminel og får mod forventning stillingen som Phillipes personlige assistent. Trods store sociale og kulturelle forskelle udvikler de et varmt venskab, hvor de begge får udfordret deres syn på verden.

Filmstriben
Læs omtale

En japansk naturforsker indespærres i et sandhul sammen med en kvinde, og i det påtvungne arbejde med at hindre egnens tilsanding finder han sin mening i tilværelsen.

Filmstriben
Læs omtale

Samuraien Isaburo får nyt liv, da hans søn bliver påtvunget konkubinen Ichi, som storvasalen Matsudaira har bortvist. For det unge par finder lykken og får en datter. Da Matsudaira kræver Ichi tilbage, træder Isaburo i karakter og sætter sig op mod storvasalens tyranni!

Filmstriben
Læs omtale

Den jødiske barber Harü har haft hukommelsestab i årevis efter krigen i 1918. Da han adskillige år senere vender tilbage til sin salon i ghettoen, ved han ikke at Tomania dirigeres af diktatoren Hynkel.

Filmstriben
Læs omtale

Under Vietnamkrigen sendes kaptajn Wallard op ad floderne til Cambodja for at finde og henrette general Kurtz, der har etableret sig i junglen med sin egen hær.

Filmstriben
Læs omtale

‘Scener fra et ægteskab’ del 1-3. På overfladen er akademikerparret Marianne og Johan, der har været gift i 10 år, lykkelige, men da Johans uudtalte frustrationer fører til et forhold med den unge Paula, fører det til Mariannes frigørelse og Johans deroute.

Filmstriben
Læs omtale

12-årige Zain bor i Beiruts slumkvarter. Vi møder ham i den retssal, hvor han har lagt sag an mod sine forældre. Anklagen? At de har født ham ind i en formålsløs og elendig verden! Med retssagen som ramme får vi fortællingen om Zain og de mennesker og oplevelser, der har formet ham. Her er en skelsættende film, der ikke er bange for at tage fat om nældens rod og gå direkte i flæsket på den globale ulighed og børns dårlige vilkår i store dele af verden. Samtidig er det historien om en enestående knægt, som giver os troen på, at børn kan vise vejen til en bedre fremtid, hvis de bare har en flig af Zains empati og viljestyrke.

Filmstriben
Læs omtale

Tv-serie, der består af 3 afsnit. En historie om kærlighed og død. Rasmus på 19 flygter til Stockholm og finder kærligheden i den religiøse Benjamin samtidig med at aids-epidemien rammer byens homoseksuelle samfund.

Filmstriben
Læs omtale

Da Nawal dør, efterlader hun to breve til sine børn. Simon og Jeanne skal finde deres bror og far, som de henholdsvis ikke kender eksistensen af eller troede død. Sporene fører til Mellemøsten, hvor en blodig borgerkrig mellem kristne og muslimer rasede i moderens ungdom.

Filmstriben
Læs omtale

Amélie holdes som barn hjemme, fordi far mener hun har et svagt hjerte. Som voksen arbejder hun på en café, får en åbenbaring og finder sin bestemmelse i livet som skytshelgen for andre. Hun arrangerer andres forelskelser, men sit eget kærlighedsliv har hun svære ved.

Filmstriben
Læs omtale

C.C. Baxter arbejder i et forsikringsselskab og udlåner sin lejlighed til sine kollegers og sin chefs udenomsægteskabelige affærer. Han håber på at blive forfremmet, men kommer i et stort dilemma, da det viser sig, at chefen har en affære med elevatorpigen Fran, som han selv er forelsket i. Skal han risikere sin forfremmelse til fordel for pigen, han elsker?

Filmstriben
Læs omtale

Nader og Simin ønsker egentlig ikke en skilsmisse, men Simin vil gerne flytte til USA med parrets 11-årige datter, mens Nader vil blive i Iran for at passe sin demente far. Denne er så omsorgskrævende, at Nader hyrer en hushjælp. Som ikke fortæller alt om sig selv!

Filmstriben
Læs omtale

En kvinde føder en dreng udenfor ægteskab, og finder det umuligt at opfostre ham. Drengen ender ad omveje hos en vagabond, der trods sin fattigdom opfostrer drengen med kærlighed.

Filmstriben
Læs omtale

I fremtidens lyse skyskraberby Metropolis lever forretningsfolk, funktionærer og forlystelsessyge unge mennesker. Men i byen i mørket under jorden lever arbejderne en slaveagtig tilværelse med produktionsapparatets maskiner. En dag gør arbejderne oprør …

Filmstriben
Læs omtale

Lyon 1943. Den franske frihedskæmper Fontaine sættes i tysk fængsel. Han begynder straks at tænke på flugt og finder en svaghed ved fængseldøren. Fortaine arbejder støt og roligt, men må aktivere flugtplanen, da han bliver dømt til døden.

Filmstriben

Ordet
Film Drama

Læs omtale

I et vestjysk sogn er grundtvigianeren Morten Borgen den største gårdejer. Den mellemste af hans tre sønner, Johannes, er blevet sindssyg og tror, han er Jesus. Den yngste søn kan ikke få lov at ægte datteren af den lokale indremissionske leder, Peter Skrædder. Da den ældste søns kone, Inger, dør i barselsseng, beder hendes otteårige datter Johannes, om ikke han vil vække moderen til live igen. Barnets enfoldige tro får ham til at udvirke det mirakel, der gør de interne kirkelige modsætninger ligegyldige.

Filmstriben
Læs omtale

Shikichi og Tomi forlader deres landsby for at besøge deres voksne børn i Tokyo: Koichi, som er læge med egen praksis, og Shige, som driver en skønhedssalon. Selvom de ikke ses ofte, virker børnene ikke ovenud begejstrede for forældrenes besøg. I et travlt storbyliv har de ikke engang tid til at vise dem rundt i byen. Den eneste, der tager sig tid til forældrene, er Noriko, deres afdøde søns kone.

Filmstriben
Læs omtale

En vagabond søger guld i Alaska. Hans søgen efter rigdom byder på mange farer, men han møder også venskab og kærlighed.

Filmstriben
Læs omtale

Dukkespil med sange om en lille pige, der leger, at hun er sørøver.

Filmstriben
Læs omtale

‘The runway’ er den sande fortælling om en colombiansk pilot, der nødlandede i den lille irske flække Mallow i 1983. Drengen Paco lever her alene med sin mor, og i sin fars fravær knytter han sig hurtigt til piloten Ernesto. Ernesto kan ikke lette flyet uden en startbane, og imod alle odds vælger byens indbyggere at stå sammen om at lave en startbane, så den nødstedte pilot kan komme i luften igen og hjem til sit land. Spændende og rørende film om venskab på tværs af både alder og kulturelle forskelle.

Filmstriben
Læs omtale

I 1943 åbnede tyskerne Stalag Luft Nord, en topsikret krigsfangelejr, der skulle rumme selv de mest udspekulerede flugtartister. Men dermed bragte nazisterne ufrivilligt det dygtigste flugthold i militærhistorien sammen – her genialt portrætteret af Steve McQueen, James Garner, Charles Bronson og James Coburn, som arbejdede på det der blev den største fangeflugt man nogensinde har planlagt.

Filmstriben

Forsvundet
Serie Krimi

Læs omtale

I 2006 forsvinder den britiske dreng Oliver under en ferie i Frankrig. Eftersøgningen er intens, men man finder aldrig Oliver. I 2014 dukker der nye spor op i sagen og Olivers hårdtprøvede forældre, der i mellemtiden er gået fra hinanden, får måske nyt håb.

Filmstriben
Læs omtale

Koncertpianisten Charlotte Andergast inviteres af sin datter Eva, som hun ikke har set i flere år, og i deres møde rippes op i den barndom og opvækst, som Eva har oplevet som fyldt med svigt.

Filmstriben
Læs omtale

Anno 1992. Der mangler hænder til at gøre arbejdet i en mandarinlund, for borgerkrig raser i Abkhasien. Efter en blodig træfning havner en soldat fra hver lejr i Ivos hus. De er sårede, men had og drabslyst fejler intet. Heldigvis er Ivo en klog og besindig mand. Men er det nok?

Filmstriben
Læs omtale

Den 12-årige Ofelia ankommer med sin højgravide mor til en øde egn i Nordspanien i 1944, hvor Ofelias nye far Kaptajn Vidal jager partisaner i skovene. I denne brutale verden møder Ofelia en fe, og før hun ved af det, skal Ofelia gennemgå tre prøver før fuldmåne.

Filmstriben
Læs omtale

Ridder Antonius tid er omme. Han udfordrer imidlertid Døden til et parti skak, og forbliver i live så længe spillet varer. I sin henstand håber Antonius at udføre en enkelt meningsfuld handling.

Filmstriben
Læs omtale

Den tyrkiske film ‘Det vilde pæretræ’ handler om forfatteraspiranten Sinan, som vender tilbage til sin fødeby for at skrabe penge sammen til at få udgivet sin litteratur. Faderens store spillegæld og familiens forventninger om, at Sinan skal blive lærer, skaber dog en forhindring for hans ambitioner om at blive en udgivet forfatter. Filmen er et drama om komplicerede og stærke familierelationer, hvilket instruktøren Nuri Bilge Ceylan tidligere har beskæftiget sig med i bl.a. ”Vintersøvn”, som han modtog Guldpalmen i Cannes for.

Filmstriben

Offeret
Film Drama

Læs omtale

Alexander oplever under sin fødselsdagsfest et mareridt om atomkrig og indgår en pagt med Gud om, at hvis krigen stopper vil han ofre alt.

Filmstriben

Macbeth
Film Drama

Læs omtale

Joe Macbeth er en fremragende kok, der er respekteret af sit personale. Men det irriterer ham, at restaurantens ejer Duncan altid stjæler rampelyset og tager æren for Joes arbejde. Opildnet af sin insisterende hustru myrder han Duncan med en køkkenkniv.

Filmstriben

Mommy
Film Drama

Læs omtale

Enken Diane Deprés må hente sin 15-årige søn Steve på en lukket institution, fordi han har stukket ild til institutionens cafeteria! Diane ved ikke, hvad hun skal stille op med sin opfarende og voldelige søn, men der er en forandring at spore, da den stille genbo Kyla tilbyder lidt pasning!

Filmstriben
Læs omtale

“Fanny og Alexander” er en krønike om familien Ekdahls liv, set gennem drengen Alexanders følsomme øjne. Den handler om familiebånd, religion og opvækst i Uppsala anno 1910 og er en hyldest til livet og teatret, og samtidig en dannelseshistorie om et ungt snarrådigt menneske. En sædeskildring på godt og ondt – om tro, magt og kunstnerisk fantasi – med højtider, fester og de skiftende sæsoner som medspiller.

Filmstriben
Læs omtale

Der skete noget i Travis og Janes forhold, så de forsvandt og efterlod sønnen hos broderen Walt. Nu dukker Travis op, livstræt og med hukommelsestab, og vil genskabe sin familie. Han kæmper for at opbygge et venskab med sønnen, så de kan få Jane tilbage.

Filmstriben
Læs omtale

Venskabet mellem tre mænd og en kvinde skildres fra 2. verdenskrig og frem til midten af 1970erne, og gennem deres idealistiske kamp for et bedre samfund vises et stykke italiensk historie.

Filmstriben
Læs omtale

Lidia og Giovanni har været gift i ti år og er efterhånden gledet fra hinanden. Vi følger dem i et døgn og får indblik i deres forhold, som er fyldt med mistænksomhed, utroskab, jalousi og ensomhed.

Filmstriben
Læs omtale

Det japansk besatte Korea i 1930’erne. Sookee er en tyv, som bliver redskab i en djævelsk plan, hvor en falsk greve vil gifte sig med en rigmands protegé blot for at franarre hende alt, hvad hun ejer og har. Men ikke alt er, som det syner!

Filmstriben
Læs omtale

12-årige Antoine Doinel opdager en dag, da han pjækker fra skolen, at hans mor har et forhold til en anden mand. Hendes svigt og skolens autoriteter gør ham til en oprører, der længes efter frihed.

Filmstriben
Læs omtale

Brian Sweeney Fitzgerald (Klaus Kinski), kaldet Fitzcarraldo blandt indbyggerne i den sydamerikanske by, han bor i, har en drøm om at skabe et eksotisk operahus, så Carusos, Pucinnis og Wagners musik kan komme ud i vildnisset. Da han og kæresten Molly (Claudia Cardinale), ejeren af byens bedste bordel, tager hen for at se en lokal opera, lykkes det Fitzcarraldo at få den lokale finansmand Don Aquilinos (José Lewgoy) opmærksomhed, så han får mulighed for at lave en plan om at finansiere sin drøm.

Filmstriben

Persona
Film Drama

Læs omtale

Skuespillerinden Elizabeth Vogler vælger efter en optræden rollen som fuldstændig tavs i sit virkelige liv. Hun passes af sygeplejersken Alma, hvis møde med tavsheden tvinger en fortrolighed frem.

Filmstriben

Rød
Film Drama

Læs omtale

En ung studerende, Valentine, møder tilfældigt en pensioneret dommer, som fortrinsvis er beskæftiget med at aflytte naboernes telefonsamtaler. Bekendtskabet begynder at ligne venskab, men Valentine rejser til sin elskede i udlandet.

Filmstriben
Læs omtale

Præsten Thomas har mistet sin kone og troen på Guds eksistens. Han magter ikke at hjælpe et deprimeret sognebarn, som tager sit liv. Lærerinden Märta elsker Thomas grænseløst, men han fornedrer hende i sit forvirrede selvhad.

Filmstriben
Læs omtale

Den unge Daigo må opgive sin karriere som cellist og påtage sig et nyt job, som viser sig at være noget mere grænseoverskridende, end han havde regnet med.

Filmstriben
Læs omtale

Carl Th. Dreyers skildring af retssagen mod Jeanne d’Arc i 1431 er en milepæl i filmhistorien. Filmen var banebrydende med sit intense psykologiske portræt af en religiøs helgeninde, der bliver en brik i et storpolitisk spil og ofrer livet for sin tro. Samtidig var filmen stilistisk nytænkende med sin sublime brug af ubarmhjertigt skarpe nærbilleder, der sætter fokus på det menneskelige ansigt, hvor de sjælelige dramaer udspiller sig med voldsom intensitet. Som Dreyer sagde: “Alt menneskeligt udtrykkes i ansigtet, idet ansigtet er sjælens spejl”.

Filmstriben
Læs omtale

Bens mor forsvandt, da hans lillesøster blev født. Nu er Saoirse seks år og kan stadig ikke tale. Og hvad værre er: Hun er i færd med at forsvinde ganske som sin mor. Ben må på en farefuld færd for at redde sin søster, der drages af sæler og havet.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button