Streamingnyt

Her er de 10 største hits på Blockbuster i 2020

Året er ved at nå sin ende, og Blockbuster har samlet en liste over de 10 største filmhits i 2020. Filmåret har budt på mange gode filmoplevelser, og særligt danske film topper listen med komedierne ’Jagtsæson og ’Klovn the Final’ som de to mest sete film i 2020.

Årets liste over de mest sete film på Blockbuster viser, at danskerne i høj grad har efterspurgt dansk indhold. Øverst på listen finder man den danske komedie ’Jagtsæson’ med Mille Dinesen i hovedrollen, og på en andenplads finder man det sidste tåkrummende gensyn med Casper og Frank i ’Klovn the Final’. Fjerdepladsen indtages også af en dansk film, nemlig den dramatiske filmatisering af Puk Damsgårds roman om fotografen Daniel Rye i filmen ’Ser du månen, Daniel’.

Nye danske film får premiere i julen
Blockbuster tilføjer hele tiden nye danske og internationale premierefilm. Allerede fra i dag, den 18. december, kan Thomas Vinterbergs prisvindende film ’Druk’ købes hos Blockbuster. Filmen har været et massivt biografhit og har netop vundet hele fire priser til European Film Awards. Filmen vil desuden kunne lejes fra slutningen af januar. Da de danske biografer holder lukket resten af december for at minimere spredningen af COVID-19 vil det allerede fra mandag den 21. december være muligt at se den danske komedie ’Madklubben’ på Blockbuster. Prisen vil svare til ca. to biografbilletter.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Danskerne har streamet flere film og serier i 2020
I 2020 har vi alle har måtte være mere hjemme for at minimere smittespredningen af COVID-19. Det kan ses på danskernes streamingvaner, og hos Blockbuster har man i 2020 oplevet en stigning i streaming på mere end 16 procent i forhold til 2019.

De 10 mest lejede film på Blockbuster fra 2020
Fik du set alle årets filmhits eller har du stadig disse stjernespækkede film til gode? Se listen over de 10 største hits på Blockbuster i 2020 nedenfor.

1. Jagtsæson

Den mest sete film på Blockbuster i år er den danske komediefilm ’Jagtsæson’ fra 2019. Komedien byder på en humoristisk fortælling om den nyligt skilte singlemor, Eva (Mille Dinesen). Sammen med hendes barndomsveninde tager Eva på et wellnessophold, men opholdet viser sig blot at skabe flere problemer for Eva. Filmhittets rolleliste tæller store danske navne som blandt andet Mille Dinesen, Lærke Winther, Stephania Potalivo og Lars Ranthe.

2. Klovn the Final

I mere end 15 år har danskerne fulgt Casper og Franks tåkrummende og pinlige Klovn-univers. I universets tredje og sidste film, ’Klovn the Final’, finder Frank (Frank Hvam) ud af, at Mia (Mia Lyhne) overvejer at lade sig skille fra ham. Casper (Casper Christensen) foreslår, at de to venner skal tage en smuttur til Island, hvilket sætter gang i en række lettere uheldige hændelser. Trilogiens sidste film er et storslået farvel til det velkendte Klovn-univers og byder på en række gæsteoptrædener fra seriens kendte karakterer.

3. Joker

Et af årets største streaminghits byder på den barske og ærlige fortælling om Jokerens forhistorie. I hovedrollen som den fortabte Arthur Fleck, finder man metodeskuespilleren Joaquin Phoenix. Filmen fortæller oprindelseshistorien om, hvordan den ødelagte Arthur bliver til superskurken Jokeren. Den anmelderroste dramafilm åbner op for en hidtil uset side af Batmans ærkenemesis og tilføjer en helt ny dimension til det velkendte Gotham-univers.

4. Ser du månen, Daniel

Den dramatiske filmatisering af Puk Damsgårds roman ’Ser du månen, Daniel’ har vakt stor interesse blandt danskerne i 2020. Filmen er baseret på freelancefotografen Daniel Ryes virkelige oplevelser, og den portrætterer hans tid som gidsel hos terrororganisationen Islamisk. Filmen dykker ned i Daniels kamp for overlevelse, men beskriver også den kamp som Daniels pårørende kæmper hjemme i Danmark.

5. The Gentlemen

Med en stjernespækket rolleliste, bestående af skuespillere som Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Hugh Grant og Colin Farrel, blev gangsterfilmen ’The Gentlemen’ hurtigt en kæmpe succes blandt danske seere. I filmen forsøger den berygtede narkobaron Mickey Pearson (Matthew McDonaughey) at skille sig af med sit enorme hashimperium. Rygterne om Pearsons beslutning begynder i mellemtiden at svirre, og det fremmaner både lyssky forretningsmænd og privatdetektiver.

6. Jumanji – The Next Level

Castet fra megasuccesen ‘Jumanji – Welcome to the Jungle’ vender endnu en gang tilbage med nye eventyr i ‘Jumanji – The Next Level’. Teenageren Spencer (Alex Wolff) forsvinder igen ind i Jumanji-spillet, og det får hans venner til at følge efter ham. Denne gang er der dog noget der er anderledes. Jumanji-spillet har ændret sig, og intet er som før. Med store navne som Dwayne Johnson, Kevin Hart og Jack Black er Jumanji – The Next Level et must see.

7. Once Upon a Time in Hollywood

Den oscarvindende Tarantino-film, ’Once Upon a Time in Hollywood’, modtog stor ros fra både danske og internationale filmanmeldere. Filmen finder sted i Los Angeles i 1969, hvor man følger den fallerede TV-stjerne Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) og hans stuntdouble Cliff Booth (Brad Pitt). Den stjernespækkede film med et noget anderledes plot vandt hurtigt indpas hos danskerne, og er derfor blandt se mest streamede film på Blockbuster i 2020.

8. Frost 2

Disneys fortryllende fortælling om de modige prinsesser Elsa og Anna, skovmanden Kristoff, den elskværdige snemand Olaf og rensdyret Sven fortsætter i efterfølgeren til biografsuccessen ’Frost’. Efterfølgeren, ’Frost 2’, blev velmodtaget blandt både det yngre og ældre publikum, og filmen har i de fleste hjem allerede opnået status som en sand familieklassiker.

9. Bad Boys for Life

Endnu en gang vender Will Smith og Martin Lawrence tilbage som den rapkæftede politiduo i ’Bad Boys for Life’. Karaktererne Marcus (Martin Lawrence) og Mike (Will Smith) er nået til vidt forskellige steder i livet, og Marcus ønsker at gå på pension. Men da en hævntørstig bande imidlertid bryder loven, må den dynamiske duo igen trække i arbejdstøjet. Denne actionfyldte komediefilm lever op til enhver forventning og byder på store eksplosioner og massevis af bad guys.

10. Fremad

Familiefilmen ’Fremad’ er Disneys seneste skud på stammen i Pixars magiske animationsunivers. Her følger man de to brødre, Ian og Barley, som begiver sig ud på et helt specielt eventyr. En særlig trylleformular har nemlig bragt brødrenes far tilbage – eller det vil sige, halvdelen af ham. Derfor begiver brødrene sig ud i den magiske verden for at finde netop den krystal, som kan hjælpe dem med at få den anden halvdel af deres far tilbage.

Kilde: Blockbuster presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button