Streamingnyt

Her er de 10 mest sete serier på HBO Nordic i 2019

Med blot få uger tilbage af 2019, så gør streamingtjenesterne status over hvilke serier, der har begejstret og engageret os mest i året der gik.

Hos HBO Nordic, så er det ikke overraskende Game of Thrones og Chernobyl der ligger i toppen.

2019 var også året, der bragte os den allersidste sæson af Game of Thrones. Den episke ottende sæson blev den mest sete sæson nogensinde på HBO Nordic. HBO siger dog ikke endeligt farvel til George R.R. Martins fantasy-univers, eftersom en prequel til Game of Thrones med titlen House of the Dragon allerede er på tapetet.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

HBO Nordic Top 10 i 2019

1: Game of Thrones
2: Chernobyl
3: The Handmaid’s Tale
4: Vikings
5: Big Little Lies
6: True Detective
7: The Act
8: Euphoria
9: Beforeigners
10: Billions

2019 gav også mange priser til HBO Nordic serier

Ved årets Emmy-uddeling løb Game of Thrones endnu en gang med hovedprisen for bedste dramaserie og fik i alt 12 priser. Chernobyl fulgte lige efter med 10, og der var også priser til Barry, The Handmaid’s Tale, Vosse/Verdon, Succession og Last Week Tonight with John Oliver.

Lige om hjørnet venter Golden Globe-uddelingen, hvor HBO Nordics serier samlet set har modtaget 26 nomineringer, herunder bedste dramaserie for Big Little Lies, Succession og Killing Eve, bedste miniserie for Chernobyl, The Loudest Voice og Vosse/Verdon og bedste komedieserie for Barry.

Kilde: HBO Nordic PR

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button