TV-Nyt

Mentor – Blachmanns nye show på DR1

Thomas Blachman Mentor DR1
Thomas Blachman er moderator i det nye underholdningsprogram ‘Mentor’ på DR1
Fot: Agnete Schlichtkrull

Julie Berthelsen, Lucy Love, Anne Dorte Michelsen, Waqas Qadri, Nikolaj Nørlund og Nikolaj Steen er de seks musikalske personligheder, der deltager i DRs nye underholdningsshow ’Mentor’.

Der har den seneste tid været mange gætterier på, hvem der skal være mentorer i efterårets store underholdningsshow på DR1. I dag blev spændingen endelig udløst på et pressemøde, hvor de seks navne blev offentliggjort.

Hvem bliver Årets Mentor?
Det er en stor opgave Julie Berthelsen, Lucy Love, Anne Dorte Michelsen, Waqas Qadri, Nikolaj Nørlund og Nikolaj Steen har sagt ja til.

De seks musikere skal i otte live-shows i løbet af efteråret fungere som mentorer for seks unge sangere og musikere – de såkaldte mentees. Men det er kun én af mentorerne, der står tilbage i det sidste program med titlen Årets Mentor.

I ’Mentor’ er det nemlig de professionelle, der skal stå til ansvar. Én for én bliver mentorerne stemt ud af programmet, når seerne ikke mener, at mentorerne lever op til deres ansvar over for de unge talentfulde sangere. Menteen, der mister sin mentor forbliver i konkurrencen og vælger selv en ny mentor blandt de tilbageblevne.

”Vi er på DR stolte over at kunne præsentere de seks mentorer. Vi kender dem alle som dygtige – og meget forskellige – kunstnere. Det bliver spændende at se dem varetage en ny rolle og særligt at se, hvordan de har tænkt sig at videreformidle deres viden og erfaring til de seks mentees. Jeg er sikker på, at Mentor bliver en udfordring og ikke mindst en lærerig oplevelse for både de seks mentorer og de seks meget talentfulde mentees. Samtidig håber jeg, at ’Mentor’ kan inspirere seerne til også at give deres erfaring og hjælp videre – og tage ansvar for hinanden i deres dagligdag”, siger underholdningsredaktør Rasmus Ladefoged.

Seerne bestemmer
Hvem, de seks skal være mentorer for, afsløres i det første program, der ruller over skærmen på DR1 fredag den 30. august klokken 20.00. Her bliver de seks mentees præsenteret for både seerne og mentorerne, og det er seerne, der bestemmer, hvem den enkelte mentor skal have under sin vinge, ligesom det også er seerne, der løbende stemmer på de mentorer, de mener klarer sig bedst.

Idéen til ’Mentor’ kommer fra Thomas Blachman, der har udviklet programmet i samarbejde med DR og Nordisk Film TV. Blachman medvirker også selv i showet, hvor han løbende vil rådgive både mentorer, mentees og seerne i deres valg. Lise Rønne er vært på programmet.

Mentor sendes på DR1 fredage fra 30. august kl. 20:00

Kilde: DR presse

I samme kategori

Back to top button