Streamingnyt

Hemlock Grove får en enkelt sæson mere

hemlock_grove_netflix_1200Den medrivende og uhyggelige originale serie fra Netflix “Hemlock Grove,” fra Gaumont International Television, får nu en tredje og sidste sæson. Serien har executive producer Eli Roth bag sig og er baseret på Brian McGreevys roman af samme navn. Showrunner Charles H. (Chic) Eglee vender tilbage til den ti-episoder lange finalesæson, som får premiere på Netflix i 2015.

“Vi er så taknemmelig for, at fans af ‘Hemlock Grove’ har dedikeret sig så intenst til serien igennem de sidste to sæsoner,” siger executive producer Eli Roth. “Vi ser frem til at tage den sidste og afsluttende sæson til nogle mørke og uventede steder og til at give seerne den drabelige finale, man vil forvente af ‘Hemlock Grove’.”

“Vi er glade for, at vores fans har inviteret os tilbage, så vi kan udforske de mest djævelske afkroge af den menneskelige tilstand i en ny sæson. I og med at det er vores sidste sæson, vil vi bevæge os ud i et kaos, der vil ryste enhver sjæl, og som ikke er set før. Vi ses snart i de snoede gader i Hemlock Grove,” siger executive producer Chic Eglee.

“Sammen med seriens fans ser vi frem til at besøge Hemlock Grove en sidste gang, og vi ved, at Chic, Eli og resten af teamet vil give serien en medrivende og sindsoprivende afslutning, der vil gøre serien komplet,” siger Cindy Holland, Netflix Vice President of Original Programming.

“Opbakningen fra Hemlock Groves fans har været fantastisk, og vi er lykkelige for, at Netflix anerkender dette og belønner seriens fans med en tredje og sidste sæson. Vi ser frem til at levere en gribende, spændingsfyldt og skarp fortælling i dette sidste kapitel. Det tætte arbejde med Netflix har været og fortsætter med at være et uvurderligt samarbejde for Gaumont International Television,” siger Katie O’Connell, CEO hos Gaumont International Television.

Seriens anden sæson blev lanceret på Netflix i juli 2014 og fik enorm respons fra fans verden over. I den anden sæson forsøger byen Hemlock Grove fortsat at få fodfæste efter den chokerende massakre, som en af byens dødbringende væsener udsatte byen for. Roman (Bill Skarsgård) og Peter (Landon Liboiron) står over for en højere grad af ansvarlighed og de helt nye realiteter, der følger med at blive voksen. Roman kæmper med forholdet til sin mor (Famke Janssen), samtidig med at han slås med sin uønskede medfødte Upir og hans søster Shelleys (Madeleine Martin) forsvinden. Peter er flyttet sammen med Destiny (Kaniehtiio Horn) og er blevet tvunget til at få et job, efter at hans mor blev sendt væk. I mellemtiden, i sin søgen efter et nyt liv, har Hemlock Groves nyankommne, Miranda Cates (Madeline Brewer), en ubevidst, dybtgående virkning på Peter og Roman. Og Norman (Dougray Scott), der stadig kæmper med tabet af sin familie, står over for den barske sandhed om dem, han elskede.

I anden sæson medvirkede Famke Janssen (Olivia Godfrey), Bill Skarsgård (Roman Godfrey), Landon Liboiron (Peter Rumancek), Dougray Scott (Dr. Norman Godfrey), Madeleine Martin (Shelley Godfrey), Madeline Brewer (Miranda Cates), Kaniehtiio Horn (Destiny Rumancek), Joel de la Fuente (Dr. Johann Pryce) og Demore Barnes (Michael Chasseur).

Dramaserien er tv-debuten for den internationalt anerkendte gysermester Eli Roth (“Hostel”, “Cabin Fever”). Den blev udviklet af Brian McGreevy & Lee Shipman og executive produceret af Roth, Eglee, McGreevy & Shipman, Eric Newman og Michael Connolly. Den en-time lange gotiske thrillerserie er produceret af Gaumont International Television for Netflix.

I samme kategori

Back to top button