TV-Nyt

Hella Joof varmer op til jul i Hellas Julestue på TV 2 Fri

Hellas Julestue TV 2 Fri
Foto: Karsten Hagelund/TV 2

Julemåneden er dejlig, men de store forventinger har i årevis været tæt på at kvæle Hella Joofs juleglæde. Men nu får Hella hjælp til at omfavne den uperfekte jul og komme i den rette julestemning. I det hjertevarme juleprogram ’Hellas Julestue’ kaster de kendte gæster sig ud i julemad, juledekorationer, julepynt og meget andet, som har det til fælles, at det ikke bliver perfekt, til tider bizart, morsomt og rigtig hyggeligt!

Medister og nisselandskab
Hella Joof får i løbet af 12 programmer besøg af Klaus Bondam, Mia Lyhne, Nicolaj Kopernikus, Ellen Hillingsø, Nikolaj Koppel og Master Fatman. Sammen med sin gæst laver Hella de alternative krybbespil, marcipangrise i Nutella-pøl, økologiske peberkagehuse med solceller og andre julesysler, alt imens de taler om juletraditioner og juleminder. Både de gode og de middelmådige. Nicolaj Kopernikus giver blandt andet sit bud på et heavy metal-trommesæt til julemanden, mens Mia Lyhne viser, hvordan en medister skal fyldes. Master Fatman pimper selvfølgelig en rigtig julebuk og giver sit bud på et ‘udkantsnisselandskab’.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

 – I min julestue kan vi tale om alt – både det sure og det søde – mens vi drikker gløgg, fletter skæve julehjerter og skaber ny og anderledes julepynt. Noget går godt, og noget går knap så godt, men pyt med det, det er ikke så vigtigt med en perfekt jul, bare vi er sammen, siger Hella Joof.

 Se med på TV 2 FRI fra 1. december, når der i ‘Hellas Julestue’ bliver julenørdet igennem med et glimt i øjet, masser af humor og Hellas små og store livsfilosofiske pointer, for én ting er sikker: Det BLIVER jul – også selv om julepynten er mere speciel end køn, og julepølsen er knækket ved spidsen!

Det uhøjtidelige, humoristiske og hyggelige juleprogram ’Hellas Julestue’, der er produceret af Strong Production, bliver sendt på TV 2 FRI mandag til torsdag i december.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button