Heksedoktoren – ny programserie på Nat Geo

| lørdag 26. nov, 2011 17:08 | 0 Kommentarer

Hvor langt vi du gå for at kurere kroniske smerter eller en invaliderende sygdom?

Se hvor langt folk vi gå ud i det ekstreme i deres søgen efter midler der kan kurere smerte og sætte en stopper for deres lidelser, når den vestlige medicin ikke er i stand til at hjælpe.

Nat Geo inviterer seerne på en rejse med eventyreren, udforskeren og stammeeksperten Piers Gibbon, når han besøger fremmede kulturer for at se nærmere på deres gamle traditionelle behandlingsformer, hvor det at sluge et bankende hjerte fra en ny-slagtet høne eller drikke suppe kogt på termitbo lader til at virke, hvor vestlig medicin, operationer og terapi har fejlet.

I den tidligere programrække i serien var Gibbon på jagt efter Amazonens hovedskrumpere og kannibaler. Men i denne sæson af Besøg hos heksedoktoren samler Gibbon dem, der lider af kroniske rygsmerter, migræne, eksem, angst anfald og klaustrofobi for at teste hvorvidt traditionelle metoder og medicin kan behandle det de lider af.

Oplev de ekstraordinære behandlingsformer i de nye programmer af ’Besøg hos heksedoktoren’ på National Geographic Channel, der har premiere den 26. November kl. 22.30.

 

Heksedoktoren NatGeo

Besøg hos heksedoktoren: Slangeblodsmedicin

Jack har mistet sin lugtesans efter adskillige operationer i sine bihuler og Rapture lider af kroniske rygsmerter. Begge har forsøgt stort set alt den medicin vesten har at byde på uden held. Nu er de sammen med Piers i Hong Kong for at give traditionel kinesisk medicin en chance – heling der byder på tungeakupunktur og et forfriskende glas penis-vin. På deres første stop på en traditionel helserestaurant indtager de en helende skål slangesuppe og et shot slangeblod for at lindre deres syntomer.

Premiere lørdag den 26. November 22.30

 

Besøg hos heksedoktoren: Hallucinerende heling

Hvad gør du for at sætte en stopper for dine skuldersmerter eller astmaanfald? I Sydamerikas jungle benytter shamaner regnskovens planter og dyr til at lave helende medicin. Piers Gibbon rejser dybt ind i Amazonen med de to amerikanere Judith og Michael, der begge søger lindring for deres lidelser. Under deres besøg hos Shipibo stammen, tester de en lang række helende ritualer udført at de lokale shamaner. Kan en Shaman suge smerterne ud af Michaels skuldre ved hjælp af tobaksrøg? Kan krokodillefedtsalve af suppe kogt på et termitbo lindre Judiths kroniske astma?

Lørdag den 3. December kl. 22.30

 

Besøg hos heksedoktoren: Helbredt af ko-urin

Hvad ville du gøre for at stoppe en eksploderende migræne eller lindre en kløende eksem? Piers Gibbons rejser til Indien med Mark, der kæmper mod kronisk tinnitus og eksem og Charles, der lider af kronisk migræne, for at udforske de helende effekter af traditionel lokal medicin. Med støtte fra yoga mesteren “Yogi Gi,”, lægger mændene ud med at indføre klaret smør i næsten ved hjælp af en gummislange. Det kommer også under kniven og lader sig snitte i venerne, bliver begravet i sand til op under næsen, for til sidst at indtage af et stort glas ko-urin.

Lørdag den 10. December kl. 22.30


Besøg hos heksedoktoren: Gedeblodbad

Jenna har gennem hele livet lidt af angstanfald og klaustrofobi mens Dwight har lidt af kroniske rygsmerter, leddegigt og søvnapnø. Nu rejser til med Piers Gibbon til Afrika for at undersøge om gammel traditionel medicin kan hjælpe der, hvor vestlig medicin har fejlet. Først møder de en navnkundig traditionel healer, der beslutter, at den bedste måde Jenna kan overkomme sin angst på er ved at sluge et bankende hjerte fra en ny-slagtet høne. En anden healer forslår at løsningen for Jeena og Dwight evt. findes i et ”rensende” gedeblodbad.

Lørdag den 17. December kl. 22.30

Kilde: Nat Geo presse

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt