Boxer

HDTV hos Boxer – alt om priser, kanaler og udstyr

Boxer HDTVAlle Boxers kunder får fra 2. april adgang til TV 2 HD og dermed til OL, Tour de France og EM i fodbold i superskarp HD-kvalitet – uden beregning.

Samme dag lancerer Boxer yderligere tre af de mest populære tv-kanaler i HD-format, nemlig TV 2 SPORT, TV 2 Film og 6’eren – foruden altså TV 2. Sammen med DR HD, får man med en almindelig antenne adgang til fem kanaler i knivskarp HD-kvalitet, hvis man vel at mærke har anskaffet sig boks eller tv med den nye DVB-T2 teknologi.

–  Vi er rigtig glade for, at antenneplatformen starter ud med et så stærkt, samlet udbud af HD-kanaler. Vi har valgt at fokusere på nogle af de stærkeste tv-kanaler i HD, fordi vi tror på, at seerne går mere op i kvalitet og indhold end i kvantitet og at have adgang til en masse HD-kanaler, man alligevel aldrig ser, siger Steen Ulf Jensen, adm. direktør for Boxer TV A/S.

TV 2 HD uden beregning mens øvrige HDTV kanaler koster ekstra fra 2. juli

Hos Boxer har alle kunder TV 2, og de får alle adgang til TV 2 i HD-kvalitet uden yderligere beregning. Som en ekstra bonus tilbyder Boxer derudover, at man også kan modtage de øvrige HD-kanaler fra Boxer – TV 2 SPORT, TV 2 FILM og 6’eren –uden yderligere beregning frem til 2. juli. Herefter vil TV 2 SPORT HD, TV 2 FILM HD og 6’eren HD være et tilvalgsprodukt til det almindelige tv-abonnement hos Boxer. Det kræver dog stadig, at man har et tv eller en boks med DVB-T2 teknologien og CI+ support.

Bemærk at TV 2 HD udgaven er TV 2 HD Lorry i hele landet. Bor du i en anden region, skal du således skifte til din regionale kanal eller TV 2 SD udgaven for at få dit regionale vindue på TV 2.

Prisen for HDTV kanalerne afhænger af dit Boxer tv abonnement se priserne herunder

Boxer HDTV priser

HDTV fra Boxer kræver DVB-T2 og CI+

Alle de nye HD-kanaler fra Boxer vil blive udsendt i den nye teknologiske standard kaldet DVB-T2. En del af de tv-apparater, som radio- og tv-forhandlere har stående på hylderne, er udstyret med den nye standard. Men har man et tv-apparat uden DVB-T2, kan man anskaffe sig en modtageboks med DVB-T2, som giver adgang til de nye HD-kanaler. Har man et nyt tv med indbygget DVB-T2, skal man imidlertid være opmærksom på, at tv-modulet skal være et CI+-modul for at kunne fungere med DVB-T2.

Læs mere om DVB-T2 udstyr i artiklen Bliv klar til Boxer HDTV fra 2. april

Alle Boxers tv-pakker vil uændret kunne modtages uden DVB-T2-udstyr. De fire tv-kanaler, som fremover udsendes i HD-kvalitet, vil tilsvarende fortsat uændret kunne modtages som hidtil i normal digital SD-kvalitet. De fritstående nabolandskanaler, som Boxer-kunder supplerende kan modtage uden beregning, vil dog fremover blive sendt i DVB-T2 format. Samtidig udskiftes den tyske kanal ARD med en anden tysk kanal ZDF.

–    Vi forventer, at vores nye HD-udbud bliver godt modtaget af seerne. Især vil det være rigtig interessant for sportselskerne, at vi står foran en sommer med en perlerække af sportsbegivenheder på TV 2 – først EM i fodbold i Ukraine og Polen med dansk deltagelse, så Tour de France og dernæst OL i London i juli og august. Det bliver et tilløbsstykke, og vi glæder os til at vise seerne, at man altså med en almindelig antenne faktisk kan få en suveræn HD-oplevelse, siger Steen Ulf Jensen.

Mange danskere vil under sommerens store sportsbegivenheder være på ferie, for eksempel i deres sommerhuse, campingvogne og både, og selv her vil man med en antenne, et Boxer-abonnement og DVB-T2 udstyr kunne følge det danske landsholds kampe, Tour de France og OL i HD-kvalitet.

Mens Boxers fire nye HD-kanaler vil være i DVB-T2 formatet, vil man fortsat med sin antenne kunne modtage DR HD som altid i det almindelige DVB-T format.

Læs mere om Boxers HD-kanaler:
http://www.boxertv.dk/produkter/Tilvalg-og-Extra-kort/Tilvalgspakker/boxer-hd/

Tags

Relaterede artikler

Back to top button
Close
Close