Streamingnyt

HBO’s Game of Thrones udfordringer gav kunder hos C More

Premieren på sidste sæson af Game of Thrones blev en massiv succes for C More Reklame-link, der oplevede en nærmest eksplosiv vækst af nye brugere i de timer, hvor producenten og konkurrenten HBO havde tekniske problemer.

– Det var helt vildt at se salget stige så voldsomt i løbet af mandag morgen og formiddag. Det fortsatte stødt resten af dagen, hvilket betød, at vi slog vores salgsrekord med en stigning på 30% for en enkelt dag, siger Jens M. Andreasen, der er salgschef for C More Danmark.

– Vores hidtidige salgsrekord for en enkelt dag oplevede vi i december, da vi blev den eneste danske streamingtjeneste med alle otte Harry Potter-film, så det siger meget om kvaliteten af Game of Thrones og dens popularitet, fortsætter Jens M. Andreasen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Salgschefen medgiver, at mange af de nye brugere hos den danske streamingtjeneste også kan tilskrives de tekniske startvanskeligheder hos HBO, der indtraf i mange danskeres påskeferie. Nedbruddet fyldte da også en del i mediebilledet i Danmark fra mandag morgen og blev blandt andet nævnt i Radioavisen på DR.

– De tekniske problemer placerede Game of Thrones i overskrifterne på selve premieredatoen, og der blev i sidste ende også sat seerrekord, så jeg tror, at vi alle nød godt af det. Og vores nye brugere kan så ovenikøbet glæde sig til, at vi i forlængelse af afslutningen på Game of Thrones får premiere på endnu et seriehit i Catch-22 med George Clooney foran og bag kameraet, siger Jens M. Andreasen.

Andet afsnit i ottende og sidste sæson af Game of Thrones, med blandt andre Nikolaj Coster-Waldau og Pilou Asbæk, kan ses næste mandag på C More. Sidste afsnit sendes 20. maj – samme dag, som C More har eksklusiv premiere på Catch-22.

Prøv C More 14 dage gratis - klik her Reklame-link
Kilde: C More presse

Prøv C More i 14 dage 0 kr.

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button