Streamingnyt

HBO Nordic viser Hulu serien The Path

The Path HBO NordicBreaking Bad stjernen Aaron Paul er med i den nye serie The Path, du kan se den på HBO Nordic fra 31. marts.

De øvrige hovedroller indtages af Michelle Monaghan og Hugh Dancy.

The Path er en beretning om en familie, der er medlem af en kontroversiel sekt, og som kæmper en hård kamp for at redde deres forhold og bekæmpe deres egne indre dæmoner.

Alle ønsker at tro på noget – men hvor langt vil vi gå for at finde svarene på vores spørgsmål? The Path udforsker den ukendte og mystiske verden inden for den sektlignende Meyersist-bevægelse i den nordlige del af staten New York. Midt i det hele finder man den fortvivlede Eddie (Aaron Paul), hans hengivne hustru Sarah (Michelle Monaghan) og kultens karismatiske leder Cal (Hugh Dancy). Serien følger dem alle tre, mens de hver især kæmper med livets store spørgsmål deriblandt emner som parforhold, tro og magt.

The Path sammenfletter genreelementer som thriller, mystik, og romantik, når hver episode går i dybden med troens enorme kraft, og hvad det indebærer at leve det liv vi lever eller hige efter det liv, de fleste kun kan drømme om at leve.

The Path er en Original Hulu Series, der er produceret af Universal Television og Jason Katims True Jack Productions. Serien er skabt af Jessica Goldberg, som både har skrevet manus og fungeret som executive producer sammen med Katims og Michelle Lee, True Jack Productions.


Image Aaron Paul
(Eddie)36-årige Aaron Paul fik sit helt store gennembrud i rollen som Jesse Pinkman i AMCs roste og Emmy-vindende serie Breaking Bad.  Rollen indbragte ham tre Emmy-priser for bedste mandlige birolle samt en Golden Globe-nominering. På det store lærred har Paul medvirket i film som Exodus: Gods and Kings, A Long Way Down og Need for Speed. Senere på året er han også bioaktuel herhjemme i hendholdsvis John Hillcoats stjernespækkede krimithriller Triple 9 og Gavin Hoods krigsdrama Eye in the Sky.

Image Michelle Monaghan
(Sarah)Monaghan fik sit filmgennembrud i actionkomedien Kiss Kiss Bang Bang, hvor hun spillede over for Robert Downey Jr. og Val Kilmer. Hun har sidenhen haft større roller i actionfilmen Eagle Eye, Sofia Coppolas Somewhere, Niki Caros North Country, Ben Afflecks dystre krimi Gone Baby Gone samt J.J. Abrams Mission: Impossible III. Monaghan var sidste år nomineret til en Golden Globe for rollen som Maggie Hart i HBO-serien True Detective med Matthew McConaughey og Woody Harrelson (tilgængelig på HBO Nordic).

Image Hugh Dancy
(Cal Roberts)Man har i de sidste par år kunne opleve Dancy som Will Graham overfor Mads Mikkelsens Hannibal Lecter i NBCs roste serie Hannibal. Rollen indbragte Dancy to Critics Choice Award-nomineringer. På det store lærred har man kunne opleve ham over for Maggie Gyllenhaal i Hysteria og over for Elisabeth Olsen, Sarah Paulson og John Hawkes i den kritikerroste Martha Marcy May Marlene. Andre filmmeriter inkluderer Our Idiot Brother, Evening, The Jane Austen Book Club, King Arthur, Ella Enchanted og Black Hawk Down.

Kilde: HBO Nordic

I samme kategori

Back to top button