Streamingnyt

HBO Nordic tilføjer Adult Swim indhold

Fra og med den 28. april bliver en lang række prisvindende animations- og live action-serier fra Adult Swim tilgængelige på HBO Nordic. Adult Swim blev lanceret i 2001, og indholdet henvender sig primært til unge voksne.

Blandt de serier, der bliver tilgængelige, er Emmy-, Critic’s Choice- og IGN-vinderen, Rick and Morty, skabt af Dan Harmon og Justin Roiland. Serien er blandt andet blevet kaldt “Verdens mest originale animationsserie” (The Guardian) og “En af de allerbedste serier på TV” (Vulture). Sæson 1-3 samt første halvdel af den fjerde sæson bliver tilgængelige fra start. Den nye og sidste halvdel af fjerde sæson kommer senere på året.

En anden populær og prisvindende serie, der også bliver tilgængelig, er Robot Chicken. Det er Seth Green og Matt Senreich, der har skabt serien, og en lang række kendte skuespillere har lagt stemmer til gæsteroller gennem tiden, blandt andre Charlize Theron, Scarlett Johansson, Burt Reynolds, Ashton Kutcher, Cameron Diaz og David Hasselhoff. Sæson 1-9 bliver tilgængelige incl. de populære “specials”; DC, The Walking Dead og Star Wars.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Endnu en Emmy-vindende serie, hvor alle sæsoner bliver tilgængelige, er Genndy Tartakovskys anmelderroste serie, Samurai Jack. Tartakovsky står også bag den nye serie, Primal, der handler om en hulemand, som udvikler et usandsynligt venskab med en dinosaurus.

Se den fulde liste over tilgængelige titler fra Adult Swim på HBO Nordic her:

Rick and Morty Sæson 1-4 (Sæson 4B fra 10. maj)
Robot Chicken, Sæson 1-9
Mr Pickles, Sæson 1-3
Primal, Sæson 1
Samurai Jack, Sæson 1-5
The Jellies, Sæson 1-2
The Shivering Truth, Sæson 1
Tigtone, Sæson 1

 

Kilde: HBO Nordic presse

I samme kategori

Back to top button