Streamingnyt

HBO Nordic sætter dato på deres nye nordisk inspireret krimiserie 100 Code

code 100 HBO Nordic
Dominic Monaghan og Michael Nyqvist har de 2 bærende roller i 100 Code

Tilbage i oktober kom det frem at HBO Nordic havde sikret sig rettighederne til den nye krimiserie 100 Code, der er en ny international produktion med rødder i den dystre nordiske krimigenre.

En stor del af serien er indspillet i Sverige, og serien har også en svensker i en af hovedrollerne, nemlig Michael Nyqvist, som du måske kender fra Millennium-trilogien.

HBO Nordic meddeler, at 100 Code, der er på 12 afsnit, får premiere 6 marts.

Det handler 100 Code om

I løbet af 12 måneder er en række myrdede kvinder fundet liggende på en bund af blomster. Alle de myrdede kvinder har blondt hår og blå øjne. På grund af en særlig dispensation fra NYPD sendes kriminalefterforskeren Tommy Conley fra New York til Sverige for at observere og rådgive politiet i Stockholm.

Ved sin ankomst til Stockholm bliver Conley tildelt makkeren Mikael Eklund, en på alle måder regelret politimand, der ikke har meget til overs for den amerikanske måde at gøre tingene på. Kemien mellem de to er dårlig, men de er nødsaget til at samarbejde, da de rituelle drab fortsætter. Et komplekst netværk af brutale mordere åbner sig langsomt for de to politimænd i takt med, at Conley og Eklund kommer nærmere opklaringen på, hvem der er den egentlige bagmand til de mange grusomme mord.

 

I samme kategori

Back to top button