Streamingnyt

HBO Nordic nyheder i december 2018

HBO Nordic byder på serier, dokumentar og comedy i december

Filtrér oversigten

Ingen fundne

Desuden er der asiatisk tema med følgende titler:


Image Folklore
Premiere 1. december – alle episoder bliver tilgængelige samme dag. Asiatisk gyser-antologiserie, der udspiller sig i flere asiatiske lande og handler om forskellige folklore-fortællinger fra de pågældende lande. Hver episode er baseret på ét specifikt lands overtro og myter, og serien forsøger at modernisere og opdatere de asiatiske gyserfortællinger, som vi kender dem.

Image Miss Sherlock
Premiere 1. december – alle episoder bliver tilgængelige samme dag. HBO Asia og Hulu Japan står bag Miss Sherlock – en moderne hyldest til Sir Arthur Conan Doyles klassiker, som udspiller sig i dagens Tokyo, og hvor hovedkaraktererne er kvinder. Dr. Wato Tachibana er kirurg og netop vendt hjem fra en tid som frivillig i Syrien. Sara Shelly Futaba yder konsulentbistand til den del af politiets efterretsningstjeneste, som beskæftiger sig med bizarre og komplicerede sager. Serien igennem løser de to kvinder sammen den ene mystiske hændelse efter den anden.

Image Master of the Drunken Fist: Beggar So
HBO Asia-film med premiere 1. december. So Chan er søn af en rig købmand fra Kanton, og han er både forkælet, klog og ambitiøs. Samtidig er han på vej til at blive kejserens nye kampsportsmester. Men da han bliver spundet ind i en politisk intrige mellem to vigtige personer ved hoffet, mister han alt. Filmen er instrueret af Guo Jian-Yong.

Image Master of the Shadowless Kick: Won-Kei-Ying
HBO Asia film med premiere 1. december. Wong Kei-Ying er en stille og pligtopfyldende læge, som undgår alle konflikter for at kunne redde liv. Der er ikke noget, der betyder mere for ham end høj moral og etik. Byens nye guvernør Wei er den modsatte type, og han får lokket Wong til at hjælpe ham med at bekæmpe en lokal opium-bande. Filmen er instrueret af Guo Jian-Yong.

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button