Streamingnyt

HBO Nordic klar med ny komedieserie kaldet Dice til april

Dice HBO NordicDen semi-selvbiografiske komedieserie Dice får premiere på HBO Nordic den 11. april. Serien følger den kendte standupkomiker Andrew Dice Clays kamp for at genopfinde sig selv og puste nyt liv i sin karriere. Alt imens han forsøger at generobre tronen i comedy-branchen, knokler han også for at forsørge sine børn, sin kæreste, sin tidligere forlovede, sin svigermor og sønnens band, Dice.

Skaberen af Dice er den amerikanske manuskriptforfatter Scot Armstrong (Old School, Tømmermænd i Thailand), og serien består af seks afsnit, der tilsammen udgør en hylende morsom og vanvittig skildring af underholdningsbranchen i Las Vegas.

Dice har premiere på HBO Nordic den 11. april.Dice (2016) | Official Trailer | Andrew Dice Clay SHOWTIME Series
Dice (2016) | Official Trailer | Andrew Dice Clay SHOWTIME SeriesImage Andrew Dice Clay
Født 1957 i Brooklyn, New YorkDice er en amerikansk komiker og skuespiller, som især er berømt og berygtet for sin kontroversielle sprogbrug og de sjofle vittigheder, som gjorde ham berømt i slutningen af 1980’erne og begyndelsen af 1990’erne. Han blev sidenhen bandlyst fra adskillige radio- og tv-programmer på grund af sin kontroversielle facon. I 1990 optrådte han som den første komiker nogensinde foran et udsolgt Madison Square Garden i New York, og sidenhen har han blandt andet medvirket Woody Allens prisvindende blockbusterfilm Blue Jasmine samt i HBO-serierne Entourage og Vinyl.

Kilde: HBO Nordic

I samme kategori

Back to top button