HBO Nordic bliver med 6 måneders binding

| onsdag 31. okt, 2012 12:13 | opdateret 31. okt, 2012 kl. 12:37 | 3 Kommentarer

HBO i DanmarkHBO Nordic lagde meget stærkt ud da de lancerede nyheden omkring deres nordiske streaming tjeneste, med mange positive kommentarer på Facebook og Twitter. Nu er den indledende begejstring måske nok ved at lægge sig, efter HBO trækker lanceringen ud og ikke har meldt ud hvilke enheder HBO Nordic bliver tilgængelig på.

Men der er mere. For nu kommer så den nok største negative besked for mange, nemlig at HBO Nordic vil kræve 6 måneders binding. Oplysningen stammer fra HBO Nordic danske Twitter side. På HBO norske Facebook side, har en norsk HBO medarbejder fortalt, at der vil blive 12 måneders binding. Der ser altså ud til at være forskel på Danmark og Norge .

HBO Nordic har fornylig lovet en gratis måned til abonnenter på deres nyhedsmails, et tilbud der officielt udløber i dag, så hvis ikke HBO Nordic vil lave et generelt tilbud om en prøve måned, så ser det ud til, at de forlanger 6 måneders binding fremover bare for at prøve. En noget besynderlig måde at markedsføre den nye tjeneste på.

Kilde: hardware.no / Twitter

Gå til vores oversigt - HBO Nordic månedens nyheder
Del på:

Tags:

Gemt under:: Streaming, Net-TV

Kommentarer (3)

  1. Per M siger:

    Jeg tror at de godt kan fraskrive sig en masse kunder på den måde. Det er trods alt en sprit ny tjeneste der skal forsøge på at kapre kunder med helt og holdent egen produktioner, så her vil med garanti være en hæmsko for dem med den 6 måneders bindings periode at lokke kunder til.

    Så kan de lige så godt droppe den HBO Nordic idé allerede nu hvis de ønsker at fastholde den bindings periode og så i stedet bejle til Viasat eller C More om oprettelse af en speciel TV kanal der er dedikeret til HBO produktioner, som så følger med en af Viasat eller C More’s program pakker.

  2. martin siger:

    Jeg tror ikke, at det vil få den store betydning. Det vil måske koste nogle “dårlige” kunder, som kun er i butikken i kort tid.

    Min første tanke var også, at det ville koste mange kunder – inkl. mig selv. Men jeg vil købe HBO, da jeg er sikker på, at der er nok indhold til mig.

Skriv et svar