HBO Max

HBO Max i Danmark – Top 10 mest sete titler med premiere i 2023

HBO Max er klar til at gøre status over året der er gået. 2023 startede med et brag, da The Last of Us havde premiere. Den kritikerroste publikumsfavorit blev et globalt fænomen og endte med at blive den mest sete serie på HBO Max i Danmark. Senere på året modtog serien hele 24 nomineringer til den 75. Emmy Awards, der afholdes den 16. januar 2024.

Den prisvindende HBO-dramaserie Succession fik en uforglemmelig afslutning, da Roy-familien samledes for sidste gang i sæson fire.

I slutningen af juni kom et længe ventet nyt kapitel af And Just Like That… med sin anden sæson, og ved sæsonafslutningen blev det bekræftet, at vi kommer til at tilbringe meget mere tid i ‘Sex and the City’-universet. And Just Like That… vender nemlig tilbage med en tredje sæson.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Andre succesfulde serier fra det forgangne år inkluderer Love & Death, der fortæller den sande historie om Candy og Pat Montgomery og Betty og Allan Gore. Den berygtede The Idol, der følger Jocelyn, som efter et nervøst sammenbrud beslutter sig for at generobre sin retmæssige plads som den største popstjerne i USA. Også det gakkede team Rick And Morty, sæson 7, tog de danske seere med storm i år.

Blandt filmene på listen over de meste sete, nye titler på HBO Max ligger DC-filmen The Flash og de længe ventede efterfølgere, hajfilmen Meg 2: The Trench og superhelte-eventyret Shazam! Fury of the Gods. Det gik også hedt for sig med Magic Mike’s Last Dance, som i den grad fandt plads i de danske stuer i løbet af året.

Top 10 mest sete HBO Max Danmark titler med premiere i 2023

  1. The Last Of Us S1
  2. And Just Like That… S2
  3. Meg 2: The Trench
  4. Succession S4
  5. The Idol S1
  6. Shazam! Fury Of The Gods
  7. The Flash
  8. Magic Mike’s Last Dance
  9. Rick And Morty S7
  10. Love & Death S1

Data indsamlet fra januar til november 2023

Kilde: HBO Max presse

creativeref:1011l108896

I samme kategori

Back to top button