Streamingnyt

HBO laver Game of Thrones Talkshow – After the Thrones

after the thrones hbo nordicDet nye HBO-Talkshow After the Thrones har eksklusiv premiere på HBO Nordic den 26. april.

Det ugentlige Game of Thrones-talkshow After the Thrones bliver tilgængeligt på HBO Nordic på samme tid, som det har premiere i USA. Showet, der er skabt af HBO og Bill Simmons, gør det muligt for seerne at dykke endnu mere ned i detaljerne i HBO-hitserien Game of Thrones.

After the Thrones er et ugentligt show, der tager et humoristisk og detaljeret kig på hver episode af Game of Thrones. Showet er det første, der udspringer af HBOs nye partnerskab med Bill Simmons, og værterne bliver Andy Greenwald og Chris Ryan. Showet skal give det forkronede overblik over hvem, hvad, hvornår og hvor i Game of Thrones, og der bliver også plads til mere eller mindre absurde teorier om fremtidige episoder. Første episode går i luften den 26. april – dagen efter sæsonpremieren på Game of Thrones. Herefter vil det være tilgængeligt hver tirsdag eksklusivt på HBO Nordic.

Greenwald og Ryan har tidligere været værter på Grantlands podcast Watch the Thrones, og de er lige nu værter på The Watch – et podcastfeed under nyhedssitet The Ringer, som Bill Simmons også står bag. Greenwald er desuden en af USAs mest kendte tv-anmeldere, og i øjeblikket arbejder han på bogen How to Watch TV (Ecco Press). Ryan er chefredaktør for The Ringer. The Watch er blevet hyldet af blandt andet Vulture og Entertainment Weekly som et af de bedste podcastfeeds inden for sin genre.

Bill Simmons og BSMGs Eric Weinberger er executive producere på After the Thrones, og Chris Ryan og Andy Greenwald fungerer som co-executive producere.

I samme kategori

Back to top button