Streamingnyt

Hayu – ægte uhygge til Halloween

Gys! Halloween er lige om hjørnet, og måske kunne det være tid til at varme op til årets mest uhyggelige højtid med realistiske crime shows fra det virkelige liv.

På hayu får du uhyggen bragt lige ind til sofaens trygge rammer, så du kan varme op til Halloween med et stort udvalg af uhyggelige og gruvækkende historier fra den virkelige verden.

Her er nogle af de shows på hayu, du kan varme op til Halloween med:

Snapped (26 sæsoner)

Over i alt 26 sæsoner kan du følge kvinder, der har begået mord. Hvem er de? Og hvad fik dem til at begå forbrydelsen? ”Snapped” er en sand hit-serie, hvori vi følger fascinerende sager med kvinder, der er anklagede for mord. Men har de virkelig gjort det? Og i så fald hvorfor? Måske de ville opnå hævn over en utro mand, have fingrene i en høj forsikringspulje eller gøre en ende på flere års misbrug. En ting er sikkert: Noget ”snappede” for dem!

Buried in the Backyard (2 sæsoner)

En baghave lægger typisk op til fred og ro. Men nogle gange kan en baghave også gemme på en frygtelig forbrydelse. Serien ”Buried in the Backyard” dykker ned bag buske og bed og beretter om ægte mord, hvor offeret blev forsøgt begravet i baghaven. Hvert afsnit følger de forskellige sagers politiefterforskning og dykker ned i sager, som endte med spadestik i baghaven.

Killing Versace: Hunt for a Serial Killer

Denne ganske særlige dokumentar med NBC’s korrespondent Kate Snow som vært fortæller i detaljer om det chokerende mord på modeikonet Gianni Versace og den efterfølgende jagt på den unge sindsforstyrrede seriemorder Andrew Cunanan, der var kendt for nærmest at ville gøre hvad som helst for at opnå social status. Dokumentaren ”Killing Versace: Hunt for a Serial Killer” byder bl.a. på nye interviews om sagen og et ganske særligt indblik i Cunanans 2 øvrige mord, som viste sig at være spredt ud over store dele af USA og altså endte med mordet på Versace i Miami i 1997.

Disappearance of Maura Murray

Sygeplejerskestuderende Maura Murray forsvandt sporløst i 2004 og blev således del af et af de mest vanvittige uløste mysterier i nyere tid. Siden Maura forsvandt, er hendes sag blevet diskuteret i nærmest en uendelighed. Men diskussionen ender altid ved samme spørgsmål: Valgte hun at forsvinde, eller var hun offer for kriminalitet? Følg den mystiske sag om Mauras forsvinden, når en journalist dykker ned i sagen i de seks afsnit af krimiserien Disappearance of Maura Murray.

Her er nogle af de øvrige crime shows, som du kan binge på hayu, når du trænger til uhygge:

Wedding and a murder (2 sæsoner) Final Appeal (1 sæson) Aaron Hernandez uncovered (1 sæson) Dahmer on Dahmer: A serial killer speaks (1 sæson) Golden State Killer: Main Suspect

hayu

Streamingtjenesten hayu er 100 % reality TV udbudt af NBCUniversal International

Pris: 49,- / måned / måned Bestil her


Billedeopløsning:


Tilgængelighed

Chromecast
AirPlay
Apple TV 4
PC / Mac
iPhone / iPad
Android
Smart Tv
Konsoller
Kilde: Hayu presse

I samme kategori

Back to top button