Har du undret dig over reklameafbrydelser på Xee?

| lørdag 26. jan, 2019 17:27 | opdateret 26. jan, 2019 kl. 17:39 | 2 Kommentarer
Xee YouSee tv-kanal

Flere har på Facebook beklaget sig over, at YouSee’s nye kanal Xee har reklameafbrydelser, og har påpeget at man ikke må det ifølge dansk lov.

YouSee har været nogle dage om at svare, men nu er melder de, at Xee sendes fra Madrid i Spanien. Det naturligvis for netop at kunne få lov til at lave reklameafbrydelser.

Streame man Xee indhold fra YouSee TV & Film app’en er der ikke afbrydelser, indtil videre da i hvert fald.

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Gemt under:: YouSee

2
Kommentarer

for at kommentere
2 Kommentartråde
0 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
C. Johansen

Er det ikke snart på tide, at der fra politisk hold bliver grebet ind over for et fidusforetagende som You-See? Det skal lyde, som om kunderne bliver tilbudt en gratis kanal. Øhh, gratis??? For det første er der vel ingen, der seriøst tror på, at kanalen ikke bliver betalt på den ene eller anden måde af kunderne. For det andet er det ikke en kanal, man bliver tilbudt. Man kan slet ikke undgå den, da den tvinges ind i grundpakken! Når man ser på indholdet af Xee eller FoxYou, som man mest hører, den omtales, forstår man godt, at kunderne… Read more »

Per M

Jeg troede faktisk at det var en ren intern egen transmitteret kanal at YouSee havde fået sig der, men efter jeg opdagede de her reklame afbrydelser, der smed jeg den kanal ud af favorit listen på mit TV, for jeg gider ikke at bruge min tid på TV serier der afbrydes af reklamer. Gud være lovet at vores antenneforening prutter om prisen hver gang at der skal forhandles med YouSee om TV leveringen og at vi derfor får en pæn rabat på de TV pakker, så er tabet ikke så stort med de kanaler man ikke orker at bruge sin… Read more »