Håndbold VM-kvartfinalen på TV 2

| mandag 12. dec, 2011 11:41 | opdateret 16. dec, 2011 kl. 22:16 | 0 Kommentarer

Kvinde håndbold VM TV 2011Landstræner Jan Pytlick tøver ikke med at udråbe Angola til favoritter, når de danske håndboldkvinder onsdag aften står over for afrikanerne i VM-kvartfinalen. Men heldigvis kan Pytlick ikke spå om fremtiden, så forhåbentlig ender det med dansk jubel, når TV 2 sender VM-kvartfinalen med optakt fra kl. 16.55.

Men Pytlick har trods alt noget at have pessimismen i. For to år siden stak Angola nemlig sensationelt en kæp i hjulet for de danske semifinaledrømme under VM i Kina. Dengang vandt afrikanerne med tre mål, og sådan, som Afrikas bedste håndboldhold har spillet ved dette VM, kan det ske igen. Angola slog blandt andet Tyskland i gruppespillet, hvor de blev nummer to foran både tyskerne og Montenegro.

Christina Pedersen, Mette Melgaard, Trine Troelsen og Co. har trods mange afbud spillet en flot VM-turnering – indtil mandagens ottendedelsfinale mod Japan, der var et rodet, uskønt drama, hvor Danmark først i sidste sekund sikrede sig forlængede spilletid, som blev vundet med et mål.

Til danskernes fordel tæller, at Angolas største stjerne, Marcelina Kiala, humpede ud af ottendedelsfinalen mod Sydkorea, og uden hende udråber de fleste håndboldeksperter Danmark til favoritter.

Se, om Angola endnu engang skal agere dansk VM-bøddel, på TV 2 onsdag 14. december kl. 16.55.
 

Kilde: TV 2 presse

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt