Streamingnyt

Hamilton

- musicalen er med når Disney+ på åbner i Danmark

Hamilton, der er filmversionen af den originale Broadway produktion, bliver tilgængelig på Disney+ fra allerførste dag, når tjenesten bliver tilgængelig i Danmark den 15. september.

Filmversionen af den originale Broadway produktion af Hamilton er historien om USA dengang, fortalt af USA i dag – med musik, der blander hiphop, jazz, R&B og Broadway. Hamilton har taget historien om én af USA’s grundlæggere, Alexander Hamilton, og skabt et revolutionært øjeblik i teatret – en musical som har haft en enorm gennemslagskraft; både kulturelt, politisk og uddannelsesmæssigt.

Optagelser fandt sted på The Richard Rodgers Theatre på Broadway i juni 2016, og filmen transporterer sit publikum ind i Broadway-forestillingens verden på en helt unik og intim måde. Lin-Manuel Miranda har skrevet manuskript, musik og sangtekster til Hamilton, mens Thomas Kail har instrueret forestillingen, som er inspireret af bogen Alexander Hamilton af Ron Chernow. Forestillingen er produceret af Thomas Kail, Lin-Manuel Miranda og Jeffrey Seller med Sander Jacobs og Jill Furman som executive producers. RadicalMedia har produceret filmen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Allerede nu kan man abonnere på Disney+ i Danmark til en intropris på 490 kr. Dette prælanceringstilbud på et årsabonnement er kun tilgængeligt frem til den 14. september 2020 og svarer til 41 kr. pr. måned. Normalprisen ved lanceringen den 15. september bliver 59 kr. pr. måned eller 589 kr. for et årsabonnement.

Foruden Hamilton tilbyder Disney+ fans i alle aldre en ny måde at opleve det enestående indhold fra virksomhedens ikoniske underholdningsbrands som Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic samt eksklusive originalproduktioner inden for spillefilm, serier, dokumentarfilm og kortfilm, som er skabt eksklusivt til tjenesten.

Hamilton | Official Trailer | Disney+
Hamilton | Official Trailer | Disney+
Kilde: Disney presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image
Annonce

I samme kategori

Back to top button