TV-Nyt

Håndboldherrerne tester EM-formen på TV 2

Det danske herrelandshold vandt guld ved EM i 2012 i Serbien, og fik sølvmedaljer til VM i Spanien sidste år, men holdet kan ikke hvile på laurbærrene, når der 12. januar igen er EM, og denne gang i Danmark. Derfor er forventningerne skruede op.

Kan de forsvarende mestre fra Danmark, med et stort, begejstret og håndboldgalt hjemmebanepublikum i ryggen, nå langt – ja, måske gå hele vejen?

TV 2 HåndboldSom et led i forberedelserne til den vigtige slutrunde deltager Ulrik Wilbeks boldkastende mandfolk i Golden League-stævnet i Paris i Frankrig. Turneringen giver Ulrik Wilbek mulighed for de sidste finpudsninger af spil og trup, men deltagelsen handler også om, at sejre mod svære modstandere inden EM-slutrunden kan give et mentalt boost til de danske drenge.

Revanche mod Norge?
Den første Golden League-kamp er mod Norge, et land, der normalt bliver regnet for at have bedre kvinde- end herrelandshold. Men alt kan ske i håndbold, og ved det sidste Golden League-stævne i Oslo tabte de danske herrer 32 -26 til Norge, så Danmark har virkelig noget at revanchere i denne match i Frankrig.

Norge går aldrig på banen mod Danmark uden fight, så Mikkel Hansen og co. står foran en rigtig herreopgave, hvis de skal vinde denne kamp. Kampen mod Norge bliver vist direkte på TV 2 lørdag 4. januar klokken 19.25.

Dagen efter skal Wilbeks drenge op mod Frankrig. Under det sidste Golden League-stævne vandt de danske herrer en kneben sejr 33-29 over Frankrig, men nu er franskmændene på hjemmebane, så danskerne skal spille op til deres bedste, hvis de skal gå sejrrigt ud af opgøret. Frankrig har et fysisk stærkt og velspillende hold, så det bliver en rigtig mandfolketest af det danske holds styrker og svagheder. Kampen mod Frankrig kan ses på TV 2 søndag 5. januar klokken 16.50.

Op mod de kommende VM-værter
Den sidste kamp under Golden League-stævnet i Frankrig – og den sidste kamp, det danske herrelandshold skal spille inden EM, er mod Qatar. Danmark kender Qatars styrker og svagheder ret godt. De danske herrer havde åbningskamp mod dem ved VM i Spanien i januar 2013, og vandt dengang let. Men Qatar er værter ved VM i 2015, så de knokler på at få et rigtigt godt hold bygget op, der kan forsvare nationens ære på hjemmebane.

Derfor bliver denne kamp ikke nogen walkover for det danske landshold. Kampen bliver vist på TV 2 tirsdag 7. januar klokken 20.50.

TV -Tider

Danmark – Norge TV 2 lørdag 4. januar klokken 19.25

Danmark –  Frankrig kan ses på TV 2 søndag 5. januar klokken 16.50

Danmark – Qatar TV 2 tirsdag 7. januar klokken 20.50

I samme kategori

Back to top button