Fladskærme

Guide – Anbefalede indstillinger Samsung TV

Samsung TV Anbefalede BilledindstillingerHar du lige købt et nyt Samsung TV, eller har du allerede et Samsung TV stående, så er det ikke sikkert, du får det optimale ud af det rent billedkvalitetsmæssigt.

Herunder har vi samlet vores anbefalede indstillinger til Samsung TV, som er dem vi umiddelbart anbefaler du benytter, for at få det optimale ud af dit Samsung TV.

Anbefalede billedindstillinger Samsung TV

Samsung Tizen billedemenu

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Under Billede i Samsung TV menuen bør du vælge indstillingen Film, denne indstilling har den mest korrekte balance mellem farver, kontrast og lysstyrke og giver dermed de mest naturlige billeder, og det der ligger tættest op af det, en professionel TV kalibrerings-mand ville nå frem til med sit måleudstyr.

Er du vant til at bruge én af de andre billedindstillinger, så kan Film indstillingen virker forkert i dine øjne til at starte med, men det er altså teknisk set den mest korrekte billedgengivelse.

Samsung JU7005 billede farvetone

Vi anbefaler typisk at du slår ekstra ting som støjfilter, Digital ren visning osv. fra. Auto Motion Plus delen kan du eksperimentere med, hvis du synes du oplever at billedet hakker ved bevægelse.

Anbefalede indstillinger Samsung TV alle kilder

Du kan med fordel sætte Anvend billedtilstand til Alle Kilder. Så får den mest korrekte indstilling på alle signalinput, både tv-tuner, HDMI indgange osv.

Slå Overscan fra på Samsung TV

samsung tilpas skaerm fjern overscan

Vi anbefaler også at du slår billedstørrelse indstillingen Tilpas skærmen til, så undgår du overscan og dermed ikke får beskåret billedet. Desværre tillader Samsung ikke, at man kan slå det fra på SD tv-kanaler, her er indstillingen slet ikke tilgængelig, så du skal se en HDTV kanal mens du laver indstillingen.

I samme kategori

Back to top button