TV produktnytFladskærme

Tre indstillinger du altid bør ændre på dit nye LG OLED TV

Som nybagt LG OLED TV ejer, så er du med standardindstillingerne ikke sikret den mest optimale billedoplevelse. Fabriksindstillingerne er nemlig blandt andet opsat til at spare på strømmen, men det giver langt fra det mest korrekte eller bedste billede.

Vi har samlet tre gode råd, til vigtige indstillinger du bør ændre, for at få det meste ud af dit nye LG OLED TV.
1.

LG OLED Billedetilstand menuLG’s OLED TV kommer som standard med billedetilstanden Eco mode aktiveret, altså en indstilling, der skal gøre at skærmen bruger mindre strøm. Indstil i stedet billedprofilen i menuen til ISF lys/mørkt rum eller Technicolor indstillingen. Disse tre er de mest korrekte billedtilstande i forhold til farvegengivelse med mere.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

2.

LG OLED Energibesparelse menuUdover billedetilstanden Eco, så er der også en energibesparelsesfunktion, der som standard er sat til automatisk. Også denne anbefaler vi at du slår fra for at få mest muligt ud af dit tv.

3.

LG OLED Kun scanne indstilling menuFor at undgå det såkaldte overscan og få vist alle pixels i billedet, så skal du under skærmformat vælge Kun scanne indstillingen og sætte denne til ja. Så undgår du at billedet bliver beskåret.

LG OLED Ultra HD deep color indstilling menuTil sidst lige en ekstra anbefaling for dig, der har tilsluttet en Chromecast Ultra, Apple TV 4K, Ultra HD blu-ray afspiller eller en anden Ultra HD enhed via HDMI. Her er det vigtigt, at du går ind i billedmenuen under Yderligere indstillinger og aktiverer HDMI Ultra HD Deep Colour indstillingen for den aktuelle HDMI port, du har enheden på. Bemærk at du skal være på den aktuelle HDMI input på tv’et for at rette indstillingen.

Med disse ting ændret så er du på rette spor til at nyde dit LG OLED TV fuldt ud. Vi har også lavet en videogennemgang af indstillingerne herunder, så du måske bedre kan finde indstillingerne i menuerne.LG TV indstillinger guide Danish
LG TV indstillinger guide DanishI samme kategori

Back to top button