Fladskærme

Guide – Anbefalede indstillinger Panasonic TV

panasonic anbefalede tv indstillinger guideHar du lige købt et nyt Panasonic TV, eller har du allerede et Panasonic TV stående, så er det ikke sikkert, du får det optimale ud af det rent billedkvalitetsmæssigt.

Herunder har vi samlet vores anbefalede indstillinger til Panasonic TV, som er dem vi umiddelbart anbefaler du benytter, for at få det optimale ud af dit Panasonic TV.

Anbefalede billedindstillinger Panasonic TV

Panasonic billedeprogrammer

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

På et Panasonic TV bør du vælge True Cinema som billedindstilling, det er denne indstillinge har den mest korrekte balance mellem farver, kontrast og lysstyrke og giver dermed de mest naturlige billeder, og det der ligger tættest op af det, en professionel TV kalibrerings-mand ville nå frem til med sit måleudstyr. På visse modeller kan der også være THX Cinema indstilling som også kan anbefales.

Er du vant til at bruge én af de andre billedindstillinger, så kan True Cinema indstillingen virker forkert i dine øjne til at starte med, men det er altså teknisk set den mest korrekte billedgengivelse.

Vi anbefaler også at du slår følgende fra, hvis det er aktiveret.

  • Levende farver
  • Støjreduktion
  • MPEG Remaster
  • Resolution Remaster

Slå Overscan fra på Panasonic TV

Panasonic overscan off

Som standard er overscan aktiveret på skærmen i form af billedformat 16:9. Det kan klart anbefales, at du slår denne fra for at få hele billedet vist uden skalering.

I samme kategori

Back to top button