Fladskærme

Guide – Anbefalede indstillinger LG TV

LG TV GuideHar du lige købt et nyt LG TV, eller har du allerede et LG TV stående, så er det ikke sikkert, du får det optimale ud af det rent billedkvalitetsmæssigt.

Herunder har vi samlet vores anbefalede indstillinger til LG TV, som er dem vi umiddelbart anbefaler du benytter, for at få det optimale ud af dit LG TV.

Anbefalede billedindstillinger LG TV

LG 950V Billede liste

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Billedtilstand menuen på dit LG bør du vælge indstillingen Expert eller Biograf hvis du ikke har Expert indstillingen, denne indstillinge har den mest korrekte balance mellem farver, kontrast og lysstyrke og giver dermed de mest naturlige billeder, og det der ligger tættest op af det, en professionel TV kalibrerings-mand ville nå frem til med sit måleudstyr.

Er du vant til at bruge én af de andre billedindstillinger, så kan Expert indstillingen virker forkert i dine øjne til at starte med, men det er altså teknisk set den mest korrekte billedgengivelse.

indstillinger ekspert LG webos

Vi anbefaler typisk at du slår ekstra ting fra som

  • Dynamisk kontrast
  • Kantforbedring
  • Farvefilter
  • Støjreduktion
  • MPEG støjreduktion

Slå Overscan fra på LG TV

UF950V kun scanne

Som standard er overscan aktiveret på skærmen i form af billedformat 16:9. Det kan klart anbefales, at du opsætter billedeformat til indstillingen Kun scanne for at få hele billedet vist uden skalering.

I samme kategori

Back to top button