TV-Nyt

Grillfeber – TV 2 vil finde Danmarks bedste amatørgriller

Den står på sommerhygge og masser af god mad, når fem skønne og entusiastiske grillpar fra hele landet kæmper om at vinde titlen som Danmarks bedste amatørgrillere i TV 2s nye programserie “Grillfeber”.

grillfeber tv 2
“Grillfeber”-værten Bubber sammen med de to dommere, kok og madskribent Louisa Lorang og Stig Pedersen, der er kaptajn for Det Danske Grilllandshold og verdensmester i grill.
(Fotos: Henrik Ohsten / TV 2)

Med Bubber som vært vil de fem par gennem syv programmer blive testet i forskellige grillteknikker og madtemaer, som udfordrer dem til at prøve grillkræfter med alt lige fra klassisk dansk mad over alt godt fra havet til bagning, bålmad og finalen med den store grillfest.

Ingen forlader programmet
I “Grillfeber” er der er ingen, som bliver stemt ud, men deltagerne satser alligevel alt for at imponere de to dommere, når de hver uge dyster om at vinde pokalen for dagens tema, en fordel til næste program og ikke mindst æren.

Efter den store finale er der kun ét par, der kan kalde sige vindere af ”Grillfeber” og dermed løber med titlen som Danmarks bedste amatørgrillere og en rejse med det danske grilllandshold.

De fem par har masser af store følelser på spil, og man lærer dem godt at kende gennem programmerne, hvor de indbyrdes relationer ind imellem bliver sat på prøve, men hvor de først og fremmest udvikler sig personligt og grillteknisk, når de presses til det yderste for at præstere det bedst grillede måltid.

Tips og tricks fra de to dommere
Det er ikke kun deltagerne, der lærer noget i programmerne. Seerne får tips og tricks af de to kompetente dommere, kok og madskribent, Louisa Lorang og Stig Pedersen, kaptajn for Det Danske Grilllandshold og verdensmester i grill.

Det er Grilleriet i København – det eneste sted i Danmark, hvor man må grille indendørs – der danner de smukke rammer om programmet.

Konkurrencen
I hvert program er der altid en ny grillteknik og et overordnet madtema, og deltagerne bliver bedømt på kreativitet, smag og grillning. Opgaverne skal udføres inden for et begrænset tidsrum og med et begrænset udvalg af råvarer. De fem par skal inden for disse rammer vise, hvor godt de mestrer dagens grillteknik og madtema.

Programmet er delt op i to konkurrencer. Først ‘udfordringen’, hvor alle fem par dyster mod hinanden. Dernæst skal de to par, som klarer sig bedst i ‘udfordringen’, videre til ‘duellen’, hvor de to par kæmper om at vinde dagens tema, en pokal og en fordel til næste program.

“Grillfeber” har premiere på TV 2 torsdag 4. juli 20.35

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button