Streamingnyt

Greyhound

Tom Hanks film får premiere på Apple TV+ 10. juli

Apple har sikret sig rettighederne til den nye Tom Hanks film Greyhound, som han både har skrevet og selv medvirker i. Greyhound får premiere på Apple TV+ 10. juli. Dramaet er baseret på romanen ‘The Good Shepherd’ af C. S. Forester. Filmen skulle have haft biografpremiere 7. maj.

Tom Hanks spiller som en mangeårig marineveteran, der trods meget lidt erfaring, får til opgave at beskytte en konvoj på 37 skibe, der transporterer tusinder af soldater og tiltrængte forsyninger over Atlanterhavet under 2. verdenskrig. I fem dage uden luftdækning skal kaptajnen og hans lille styrke på tre eskortskibe finde vej gennem et område af havet kendt som ”den sorte grav” fyldt med nazistiske U-både, mens de beskytter deres uvurderlige skibe og soldater.

“Greyhound” er inspireret af begivenheder under slaget ved Atlanterhavet, der fandt sted i de tidlige måneder af Amerikas alliance med Storbritannien og de allierede styrker. Stephen Graham, Rob Morgan og Elisabeth Shue er andre medvirkende i filmen udoverd Hanks.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
GREYHOUND - Official Trailer (HD) | Apple TV+
GREYHOUND - Official Trailer (HD) | Apple TV+
Kilde: Apple presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button