StreamingnytNet-TV

Gratis livesport på TV3SPORT.dk

tv3sport logoTV3 lancerer nu det nyeste skud på stammen af sportstilbud til danskerne. Fra og med den 17. august kan man på TV3SPORT.dk se masser af gratis livesport på både computer, tablets og mobile enheder.

Tjenesten er gratis, og indholdet vil være sprængfyldt med ekstra kampe fra både dansk og international sport. Blandt begivenhederne som vil kunne følges gratis er:

Fodbold: DBU Pokalen, Nordicbet Ligaen, UEFA Champions League, Ligue 1 mm.
Dansk sport: Badmintonligaen, Ishockey mm.
International sport: NHL, motorsport, tennis mm.

Livestreaming på TV3SPORT.dk udbygger altså det udbud, som i forvejen findes på de traditionelle tv-kanaler og på Viaplay.dk. TV3-kanalerne og Viaplay.dk vil således stadig være hjemmebanen for det bedste og mest eksklusive topsport, som ikke kan fås andre steder.

TV3SPORT.dk supplerer dette tilbud med masser af ekstra begivenheder og en lidt bredere dækning af dansk og international sport. Med det nyeste skud på stammen gør TV3 rent bord i forhold til udbud af sport til danskerne.

– Vores ambition er hele tiden at tilbyde danskerne de bedste sportsoplevelser. Om det er på tv eller web, om det er Champions League-finaler eller mindre begivenheder. Med vores nye streamingtiltag lægger vi flere lag på vores dækning, og vi både håber og tror, at danskerne vil tage godt imod vores nye tilbud. Vi vil med TV3SPORT.dk kunne dække dansk og international sport endnu tættere, end vi gør i dag, siger TV3’s sportschef Peter Nørrelund.

TV3SPORT.DK vil stadig være stedet, hvor du kan se de bedste højdepunktsklip fra TV3-familiens mange sportsrettigheder, men nu udvides tilbuddet altså med masser af livestreamet sport.

– Vi har allerede en del erfaringer med streamet tv fra blandt andet Viaplay.dk og TV3 Play. Brugen af TV3PLAY er på et år steget med 287%, og det viser os, at danskerne er mere end klar til også at se tv på nettet. De begivenheder, som vi streamer på TV3SPORT.dk vil være eksklusive, da de ikke samtidig vises på tv. Vi har store indholdsmæssige og kommercielle forventninger til vores nye site, siger Head of business development hos TV3, Lars Mossing.

Følg med i ugens program på www.TV3SPORT.dk

De første livestreamede begivenheder er:

17. august: Fransk Ligue 1: Marseille vs Evian Thonon Gaillard og Toulouse vs Bordeaux
17. august: 1. Division (Nordic Bet Ligaen): Hobro vs Brønshøj
18. august: Fransk Ligue 1: Monaco vs Montpellier og Lorient vs Nantes
18. august: 1. Division (Nordic Bet Ligaen): FC Fredercia vs AC Horsens
20. august: DBU Pokal: Aarhus 1900 vs Silkeborg
21. august: DBU Pokal: AB vs Lyngby

I samme kategori

Back to top button