Streamingnyt

Gomorrah sæson 2 har fået premieredato på HBO Nordic

Gomorrah hboGomorrah, med showrunner Stefano Sollima i spidsen, er baseret på Roberto Savianos internationale bestseller og tager os med ind i den barske napolitanske mafiaverden. Serien er blevet solgt til 130 lande, blandt andet til Sundance Channel i USA.

Den første sæson slog seerrekord på Sky Italien, og på Sky England blev premiereafsnittet det mest sete i 2014 – i øvrigt som den første ikke-engelsksprogede serie på kanalen. Internationale anmeldere lovpriste serien, efter første afsnit havde haft premiere, med roser som Varietys “setting new standards for Italian TV fiction” og The Guardians “spectacular and thunderous”.

Æraen, hvor Savastano-klanen regerede i Napoli, virker til at være overstået: Klanens godfather Pietro Savastano er tilsyneladende blevet sindssyg i fængsel, og hans hustru Imma og sønnen Genny er blevet skudt af Pietros tidligere højre hånd Ciro. Men Pietros mentale tilstand viser sig blot at være et dække for at kunne flygte fra fængslet, og når han gør det, har han i sinde at tilbagerobre det, der engang var hans. I det største magtvakuum i Camorras historie kæmper alle nu om det, der engang var Savastanos herredømme, først og frememst Ciro “l’immortale” og hans tidligere rival, men nu allierede, Salvatore Conte.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Ciro og Conte bygger deres lederskab og nyfundne alliance på magt, karrisma og råstyrke, og de helmer ikke for noget eller nogen, specielt ikke for de få tilbageværende Savastano-støtter, som sætter al deres lid til, at Pietro vender tilbage. Og man skal ikke glemme Genny, der under sin korte tid ved magten smadrede alt det, som det havde taget hans far årtiers hårdt arbejde at opbygge. Det er dog lykkedes Genny at undslippe døden, og han er derfor tilbage i spillet. Pietro, Genny, Ciro og Conte – fire mænd, der er drevet af blodtørst, kærlighed, had og hævn.

Afsnittene i 2. sæson er instrueret af Stefano Sollima (Romanzo Criminale), Claudio Cupellini (A Quiet Life), Francesca Comencini og Claudio Giovannesi, og på rolleslisten ses Marco d‘Amore, Fortunato Cerlino, Salvatore Esposito og Marco Palvetti. Gomorrah er produceret af Sky Atlantic, Cattleya og Fandango i samarbejde med Beta Film.

Gomorrah Sæson 2 består af 12 afsnit, og første afsnit har premiere på HBO Nordic den 11. maj.

Sæson 1 er tilgængelig på HBO Nordic.

Kilde: HBO Nordic

I samme kategori

Back to top button