TV-Sport

Godt nyt for ishockeyfans: SPORT LIVE viser udvalgte kampe fra Metal Ligaen

Den danske ishockey liga var i denne sæson rykket væk fra de danske tv-kanaler over på sin egen streamingtjeneste Metalligaen.tv. Nu melder SPORT LIVE dog at de har samarbejdsaftale med Metalligaen.tv og dermed vil en række kampe fra den bedste danske liga kunne ses direkte på Sport Live tv-kanalen.

Metal Ligaen er den øverste række i dansk ishockey, og den har en meget lang historie bag sig. Turneringen blev grundlagt i 1960 og hedder helt officielt Superisligaen, men i tidens løb har den haft flere forskellige navne, bl.a. Codan Ligaen, Oddset Ligaen og AL-Bank Ligaen.

I denne sæson deltager ni klubber i Metal Ligaen, bl.a. de regerende mestre Aalborg Pirates samt Herning Blue Fox, som med 16 titler er det mest vindende hold i turneringens historie.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Grundspillet afvikles frem til marts, hvorefter der spilles kvartfinaler, semifinaler og finaler. De danske mestre får også automatisk en plads i den europæiske Champions Hockey League.

Sport Live lægger ud med Rungsted Seier Capital mod Esbjerg Energy sidst i oktober og vil også vise kampe med bl.a. Odense Bulldogs, SønderjyskE, Aalborg Pirates og Rødovre Mighty Bulls.

Derudover tages ishockey-sporten under kærlig behandling i et helt nye ishockeymagasin, hvor vært Jannik Sønderby vil have aktuelle gæster i studiet og vise klip fra en række kampe.

Udover Sport Live aftalen, så er der nu også indgået en aftale om visning af kampe på Pluto TV

Kilde: Sport Live

Læs også


I samme kategori

Back to top button