Godt gang i Fibernet og Waoo

| mandag 25. jun, 2018 15:45 | 3 Kommentarer

Fibernet satte i 2017 alle andre betydende bredbåndsteknologier til vægs med en vækst på 11,5 % i forhold til året før – og næsten syv ud af ti nye fiberkunder valgte at tegne abonnement hos Waoo.

Således står Waoo for knap 70 % af den samlede vækst i fiberbredbåndsabonnementer, og dermed er Waoo den udbyder, der har vækstet hurtigst i antal fiberkunder. Waoo leverer dermed fiberbredbånd til lidt over 50 % af alle fiberabonnenter i Danmark, hvormed Waoos andel af de danske fiberabonnenter er steget med knap 2 %-point siden 2016.

Fiber er dermed den bredbåndsteknologi, der vokser forholdsmæssigt hurtigst i øjeblikket. Bredbånd via kabel TV fik 8,2 % flere kunder i løbet af 2017, mens kunderne flygtede fra det gamle kobbernet (xDSL), hvor der blev 8,4 % færre kunder.

I alt er det danske bredbåndsmarked vækstet med 1,7 % fra 2016-2017, svarende til en netto tilgang på 43.000 abonnementer. I samme periode er Waoo vækstet med 15,5 %, hvormed Waoo har vækstet betydeligt mere end bredbåndsmarkedet generelt.

Waoo tager dermed markedsandele fra bredbåndsmarkedet, som også inkluderer bl.a. internet via kabel TV og kobbernet (xDSL). Fra 2016 til 2017 er Waoo således vokset med 1 %-point i markedsandele, og står dermed for 11 % af det samlede danske bredbåndsmarked i 2017.

2017 var et særdeles positivt år for Waoo på bredbåndsmarkedet, og der forventes fortsat fremgang i 2018.

Kilde: WAOO presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Gemt under:: Waoo

3
Kommentarer

for at kommentere
1 Kommentartråde
2 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
Ronson

Så venter vi bare på at de udbyder en ordentlig hastighed, flere af deres konkurrenter tilbyder jo 1 Gbps.
Deres svar er sikkert at ingen vil udnytte så høj en hastighed – fint, så er det jo gratis for dem, hvorfor så ikke tilbyde det? I sidste ende har man jo bare byttet TDC’s kobbermonopol ud med Waoo/energiselskabets fibermonopol i mange områder med fiber.

Per M

Jeg synes ikke engang at Waoo’s priser er konkurrence dygtige. De virker mere som et firma der på mange felter med deres fiber er tabt bag vognen, ligesom Yousee er det med både deres fiber og kobber.

Ronson

De mangler konkurrence, men man kan jo ikke vælge en anden udbyder så eneste konkurrence er gammelt kobber. Hvilket de godt ved ingen vælger…