TV-Nyt

God januar for TV3

TV3 online ViaplayJanuar som helhed har været rigtig god for TV3, således vækster hovedkanalen med 18 % (1,7 procentpoint). Måneden har overordnet set været historisk for TV3-gruppen. Tre nye kanaler er kommet til porteføljen (TV3 SPORT1, MTV, VH1), hvilket betyder en samlet fremgang i sharen på 4,0 procentpoint eller godt 21 %. For annoncørerne er den væsentligste forandring på det kommercielle marked dog TV3’s markante fremgang i dækningsevne. I årets første måned er den gennemsnitlige ugentlige reklamedækning for TV3-kanalerne steget med 11 %, mens både TV2-gruppen og SBS går tilbage.

”Kampen om seerne er hård på det kommercielle marked, og vi er rigtig glade for den flotte start, vi har fået på 2013. TV3-kanalerne er i rigtig god form på baggrund af et varieret og underholdende udbud af både film, serier, sport og danske egenproduktioner”, siger TV3’s adm. direktør Kim Poder.

Efter den flotte januar er februar startet endnu bedre. Paradise Hotel er for alvor tilbage og har nu en højere share end sidste sæson. Redningskvinder fik en imponerende premiere på 238.000 seere og Masterchef er steget til over 200.000 seere i de seneste afsnit. I Masterchef kæmper 42 danske kendisser i syv grupper om at komme videre til én af de to semifinaleuger, som følges op af finaleugen i april.

I februar tager TV3-kanalerne hul på både Familien fra Bryggen (14/2), Top Gear sæson 10 (21/2), det helt nye Adrenalin – med Jan Elhøj (21/2) og ikke mindst 1/8-finalerne i UEFA Champions League (12/2).

Her fra 5. februar er TV3 og TV3 PULS desuden en del af Canal Digitals pakker, hvilket vil bidrage yderligere til TV3-kanalernes dækningsevne. Derudover blev sportskanalen TV3 SPORT 2 lanceret den 5. februar. 

Kilde: TV3 nyt

I samme kategori

Back to top button